Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van köztetek olyan aki távol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan aki távol van a szerelmétől? Akit nem 10-20 hanem több100 km választ el?

Figyelt kérdés

ti hogyan viselitek? Hogyan tudjátok fenntartani a kapcsolatot? Külföldre kényszerülök 2 hónapra, és nem tudom, fogjuk-e bírni úgy, hogy csak neten keresztül kommunikálhatunk. Nálatok működik a dolog? Meddig vagytok/voltatok tàvol?túlélte a kapcsolatotok?

Köszi a válaszokat :)

2015. júl. 6. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:

500km-re van, kulfoldon.kb 3hetente talalkozunk. Rossz nagyon. skype, viber minden nap. Igaz nem ket honap de nekem igy is nagyon nehez. Foleg mikor bucsuzni kell...

:-(

2015. júl. 6. 22:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazából szeretitek egymást nem sok a 2 hónap, a távolság meg ilyenkor úgyis mindegy mennyi...,több ezer km az én esetemben és 2 hónapnál is ritkábban tudunk találkozni.Nagyon nehéz a hiányát elviselni, de folyamatosan kapcsoltaban vagyunk, és a cél ,hogy újra látjuk egymást erőt aad.szerintem ha emiatt a 2 hónap alatt tönkremenne a kapcsolat, akkor az nem is volt komoly kapcsolat..
2015. júl. 7. 11:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

7 hónapja vagyunk többezer km-re életem szerelmével, aki a férjem. És még 5 hónap van hátra.... Nagyon nehéz. Nagyon.. De ki fogjuk bírni!!!

A szeretet számít és hogy ne hallgassatok a rosszakarókra! Mert sok ám az irigy!

2015. júl. 8. 20:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Kitartast mindenkinek aki hasonlo cipoben Jar :) az irigyekre nem szabad figyelni ezt jol mondja az utolso valaszolo :))
2015. júl. 10. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!