Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kérhtnék bocsánatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérhtnék bocsánatot életem szerelmétől sokadjára, de utoljára? Nő vagyok, szóval férfitől kell bocsánatot kérni.

Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt, és már nagyon félek, hogy végleg vége. Egyszer megcsaltam a haverjával, egyszer normális ok hiányában szakítani akartam vele, aztán egyszer egy másik haverjának csókolgattam a nyakát, aztán pedig komolyan megtetszett egy harmadik haverja. Mindig megbocsátott. aztán ott vannak a kisebb-nagyobb veszekedések, hogy nem tudok megváltozni, felnőni stb. Legtöbbször én voltam a hibás, de ennek ellenére imádom, és a felesége akarok lenni, gyereket akarok szülni neki, VELE akarom leélni az életem!!! Sajnos csak egy van belőle, de azt az egyet vle akarom megosztani. Megölném magam, ha elhagyn aörökre, főleg úgy, hogy talál mást. A legutóbbi gond az, h szombaton nagyon berúgtam és mindenki előtt elesetem tánc közben. Nem a pia miatt, mert elcsúsztam, szóval józanon is elestem volna, de magyarázd meg ezt 50-60 embernek, meg a többi 4000 ezernek, a pletykások végett. Valami nagyon hatásos kéne, hogy el higyje végre, nélküle nincs életem:

2012. okt. 22. 17:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Undorító rib@nc vagy!!

Megölnéd magadat..persze.. biztos van pénze a srácnak és azért sírnál utána. Ha annyira hú de nagyon imádnál és életed szerelme lenne nem csalnád meg össze-vissza. Csodálom, hogy eddig tűrte a pasid ezt... én már régen kirúgtalak volna, mint macskát sz...rni!!!

2012. okt. 22. 17:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Igazad van! Szarul esett, de igazad van. Viszont nem gazdag a barátom, és eszembe se jutna pénz miatt bárkivel egyáltalán szóba állni. A pia nem mindig, de néha kihoz belőlem enyhén csúnya dolgokat. Ezért megfogadtam, hogy többet nem iszok, max egyet, de még azon is gondolkodnék.
2012. okt. 22. 17:19
 3/14 anonim ***** válasza:

1-est osztom!

szerintem hagyd békén.

2012. okt. 22. 17:21
 4/14 anonim ***** válasza:
A szexuális vágy és a szerelem két külön dolog, nyílván nem elfogadott amit csinálsz, de járható út ha mindketten néha félreléptek, persze ehez az is kell hogy te se legyél féltékeny:)
2012. okt. 22. 17:22
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

Undorító, okádék, szar k*rva vagy... és 150%-ra veszem, hogy csak érdekből ,,hajtasz" a srácra! Remélem van esze a tagnak, és messzire elkerül téged.

Te meg húzzál ki a 6-os út mellé, a munkatársaid közé.

2012. okt. 22. 17:23
 6/14 A kérdező kommentje:
A születésnapja egy hónap múlva lesz pontosan. Valami hatalmas ajándékkal akarom meglepni: DVTK-rajongó, tehát én tortán gondolkozok, de ő maga is focizik a lakhelyén, bár ezt intézzék a haverok, cigizik is, és öngyújtón mg cigitartó dobozon is gondolkodom h jó lenne glavíroztati. Éreztetni akarom vele, hogy tényleg nagyon fontos nekem, és megígérni, hogy soha többé nem teszek semmi olyat, amivel ismét megbántanám.
2012. okt. 22. 17:28
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
A legnagyobb ajándék az lenne, ha békénhagynád.
2012. okt. 22. 17:28
 8/14 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: lehet konzervatívan gondolkodom fiatal létemre, de azt se értem minek kell egy embernek főleg nőnek hányásig innia magát?! Sose fogom megérteni.. nekem is hány lány osztálytársam dicsekedett anno a gimiben minden hétfőn, hogy szombaton hogy hánytak, estek el a piától meg hogy nem is emlékeznek emiatt a szexuális történésekre....... még egy pasitól is undorító, de egy nőtől..és még büszke is rá.. na mindegy..sose fogom megérteni, nem is akarom inkább, örülök, hogy nem ilyen barátaim vannak..

Csak gratulálni tudok neked is "kedves" kérdező! Így tovább........

2012. okt. 22. 17:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Na meg a megváltozásokról, ígérgetésekről is megvan a véleményem. Hagyd békén, akkor lesz a legboldogabb!!!! Álszent q...va
2012. okt. 22. 17:31
 10/14 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok magamra büszke, soha sem dicsekedtem, és életemben összesen "csak" kétszer hánytam piától. Mindig mindenre emlékszem, és a legtöbb esetben fele annyira sem vagyok részeg, mint most szombaton, de most is csak annyi volt a baj, hogy valami kiömlött és elcsúsztam. Bevallom fel voltam pörögve, szóval mégha csak kicsit is visszább vettem volna a táncolásból, nem lenne köztünk jelenleg harc, meg soha többé olyan mértékű, hogy idáig fajuljon, tuti. Mert veszekedni meg vitázni mindenki szokott, de sajnos a "ribancságom" meg más miatt is többet harcolunk a normálisnál. És válaszból is normálisat és elfogadhatót kérek, mert azt magamtól is tudom, hogy mi voltam, de abban elkéne egy kis segítség, hogy kibéküljünk.
2012. okt. 22. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!