Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kérhtnék bocsánatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérhtnék bocsánatot életem szerelmétől sokadjára, de utoljára? Nő vagyok, szóval férfitől kell bocsánatot kérni.

Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt, és már nagyon félek, hogy végleg vége. Egyszer megcsaltam a haverjával, egyszer normális ok hiányában szakítani akartam vele, aztán egyszer egy másik haverjának csókolgattam a nyakát, aztán pedig komolyan megtetszett egy harmadik haverja. Mindig megbocsátott. aztán ott vannak a kisebb-nagyobb veszekedések, hogy nem tudok megváltozni, felnőni stb. Legtöbbször én voltam a hibás, de ennek ellenére imádom, és a felesége akarok lenni, gyereket akarok szülni neki, VELE akarom leélni az életem!!! Sajnos csak egy van belőle, de azt az egyet vle akarom megosztani. Megölném magam, ha elhagyn aörökre, főleg úgy, hogy talál mást. A legutóbbi gond az, h szombaton nagyon berúgtam és mindenki előtt elesetem tánc közben. Nem a pia miatt, mert elcsúsztam, szóval józanon is elestem volna, de magyarázd meg ezt 50-60 embernek, meg a többi 4000 ezernek, a pletykások végett. Valami nagyon hatásos kéne, hogy el higyje végre, nélküle nincs életem:

2012. okt. 22. 17:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
jaa és MINDKETTEN szeretjük egymást, és abban biztos vagyok, hogy én is hiányoznék neki. Addig úgyse nyugodnék, amíg nem teszem boldoggá!!!
2012. okt. 22. 17:57
 12/14 anonim ***** válasza:

nagyon nagy baj vana gondolkodasoddal,ha jarhato utnak talalod a megcsalast. valtozz meg,de surgosen,mert ha igy folytatod elveszited,es nemsokan turik ezt,max olyan aki nemszeret teged es csak azert van veled h kihasznaljon...

ja es a szulinapjara ne a nagy ajandekra meg csecsebecsekre tedd a hangsulyt. sokkal nagyobb ajandek ha megvaltozol. mert szegyellheted magad :)

2012. okt. 22. 18:01
 13/14 anonim ***** válasza:
féltékenység--> önbizalomhiány
2012. okt. 22. 18:06
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem járható út a megcsalás!! Én mondtam volna ilyet?? A gondolkodásommal biztos, hogy van baj, de em azért mert valaha is állítanék ilyet. Bár olyan felmerült tavaly nyáron, hogy ha "csak" lesz*p*tn* valakit, lehet, hogy utána jobban érezné magát, mert ő is volt olyan szemét állat, mint sajnos én. Persze, ahogy jobban belegondolt, egyből tudta, hogy ő erre képtelen lenne, hiába jobb lenne utána, bár az meg a másik, hogy szinte 100, hogy nem lenne jobb úgy se. Amúgy meg nagyon-nagyon sokáig, minden szombaton, mikor imentünk, végig ott álltam felette, soha sem mozdultam mellőle, pedig nem is egyszer volt olyan, hogy a haverjával elment a bankba, de benéztek 5-10 percre egy másik szórakozóhelyre (4000 ezer fős település, szóval nem a Palace diszkóról, meg a Highlanderről van szó), amiből nem 10 perc lett, és én végig ott ültem a székbe, ha kellett volna pisilnem, csak annyinak álltam volna fel!!! Aztán probléma lett az, hogy mindig a seggébe vagyok, most meg mást se csinálok, csak iszok nélküle is, és barátnőkel táncolok. Most jön az aranyközépút, hogy vele is legyek, de a barátnőktől ne is forduljak el. Persze, mindenféle alkohol befolyásoltság nélkül, és ha térden állva könyörögnek se iszok meg semmit se!!! És szerintem vannak nálam milliárdszor nagyobb kellemetlen illatú prostituáltak attól függetlenül, hogy vigasz-e, vagy sem arra, hogy én mi vagyok. Mert nem vigasz. Nekem ő az első barátom, a szüzességem is vele vesztettem el, amit sajnos ő nem mondhat l magáról. Báér az első komoly barátnője én vagyok, az előző kapcsolata alig volt 2 vagy 3 hetes, szóval az nem is kapcsolat volt, csak néhány találka, mert nem is feküdtek le egymással, de a barátom nem két k*rv*val összefutott bulik alkalmával, a szüzességét is így vesztette el egy r*m* származású nőtől, akiről nem tudom, hogy k*rv*-e vagy sem, de legalább számára semmit sem jelent az első, meg az összes többi szexuális együtlét, amit nem velem töltött. Számomrameg egyértelmű, hogy a vele töltött pillanatok a legtöbbet jelentőek számomra, mivel mással nem is volt dolgom, és nem is lesz!!!
2012. okt. 22. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!