Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni a volt szerelmemet?
Azért nem tudod elfelejteni, mert nem akarod elfelejteni.
3 hónap az rövid idő, ez kb. egy futó kapcsolatnak felel meg.
Töröld ki szépen a fényképeit és ne nézegesd a facebook-ját.
Már éli a saját életét, te már nem vagy benne, ennyi, fogadd el és lépj tovább.
"Volt egy igazi komoly mindent elsöprő kapcsolatom" <-----> "3 hónap múlva elhagyott visszament a volt pasijához"
Bocsi de innentől elég nehéz komolyan venni a kérdést.
#3 szerintem komolyan vehető, mert három hónap lehet nagyon intenzív szerelem. Nem ez a rész a durva, hanem, hogy miért nem tiltja le azóta sem.
Kérdező most azonnal tiltsd le mindenhol. Ha ezt nem teszed meg akkor semmi értelme a többi dolognak.
Az első Nő akivel lefeküdtem volt az első nagy szerelmem és néha még most is álmodok vele, pedig ez 23 éve történt. Nem felejtem el soha és senki nem veheti el tőlem. De annak vége lett és tovább léptem. Elfogadtam, hogy bármennyire is szerettem neki ez nem volt elég és el tudtam engedni,és találtam helyette jobbat. AZt kérdezed, hogy bánt-e? Nem, mert bár én rajongtam érte ő ezt vajmi kevéssel viszonozta, majd lecserélt egy másik férfira. Ha megkérdeznéd, hogy ha évekkel később találkoznék vele akkor lehetne-e folytatás? Erre azt válaszolnám, hogy biztosan nem, mert azóta találtam magamnak jobb partnert, és amit anno tökéletesnek véltem az a mai fejemmel jó ha közepes. Lehet hogy ő is változott, ahogyan én is, de közel sem biztos hogy az előnyére.
Azt javasolnám Neked, hogy ne próbáld magad áldozati szerepben feltüntetni, fogadd el hogy valami véget ért és azon gondolkodjál hogyan tudsz még ennél jobb partnert találni.
Ha azt kérdezem tőled, hogy mit érzel akkor ha azt mondom, hogy eldobott a partnered egy másik személyért cserébe,akkor nem érzel némi dühöt magadban? Ha igen, akkor kezdesz kijönni a gödörből. Ne szépítsed a dolgokat, lecserélt mint egy ruhát és boldogan éli tovább az életét.
Nekem is van egy jó barátom, aki hasonlóan vélekedett az exéről ahogy te is teszed, majd egy korrekt berúgás után végre sikerült észhez térítenünk és azóta nem beszél azzal a némberrel, sőt szó szerint úgy megutálta, hogy minden tárgyat kidobott ami rá emlékeztette. Neked is ezt kéne tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!