Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti 21 éves lányként engedélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti 21 éves lányként engedélyt kértek?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogyha a párotok meghív a családi házukba egy hétvégére, hogy együtt töltsetek egy két napot, akkor ezt a szüleiteknek, hogy jelentitek be?

Egyszerűen mondjátok, hogy mentek és kész?

Volt már olyan, hogy a szülők a kapcsolatot nem támogatták, ilyen esetben ugye nehezebb és az ember igazából nem is akar beszélni a párjáról a szüleinek, ebben az esetben jobb ha nem is tudnak az együtt tölött hétvégéről?

2018. márc. 3. 14:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Felnőtt vagy, oda mész, ahova akarsz.
2018. márc. 3. 14:43
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
21 evesen masik orszagba koltoztem a paromhoz, es eszemben sem volt errol anyu-apu velemenyet kikerni.
2018. márc. 3. 14:47
 3/14 anonim ***** válasza:
92%

21 évesen nem titkolózom édesanyám előtt, ha valaki vagy valami nem tetszik neki, akkor egyszerűen tudomásul veszem, és ő sem szól bele, próbálja elfogadni/alkalmazkodni. Felnőttem, rám van bízva, de a véleményét mindig meghallgatom, sőt, kérem is, hogy mondja el.

Ha valaki áthív magához, akkor annyit mondok anyunak - általában napokkal hamarabb, ha van rá mód -, hogy "szombatra meghívott XY családja ebédelni, nem leszek itthon, csak este jövök". Ennyi. Viszont ezt be is tartom, mert vele élek, és számomra az a normális, hogy tartom magam a megbeszéltekhez - igen, ennyi idősen is, hiába vagyok felnőtt és ha ez ciki, ám legyen, de inkább ez, minthogy eltűnjek napokra, ő meg ideges és stresszes legyen miattam. :)

Engedélyt nem kell kérnem, de mindig tudja hova megyek és általában azt is, hogy kivel. Így mindketten nyugodtabbak vagyunk szerintem, tudja, hogy kinél keressen ha bajom esik például,vagy nem érek haza időben, ami nálam már tényleg aggodalomra adhat okot.

2018. márc. 3. 14:52
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos sok kontrollmániás szülő van, az enyémek is azok, lassan 22 vagyok, az egyetem miatt még velük élek, de folyton faggatnak, hogy hova megyek, mit csinálok, miért nem inkább otthon vagyok stb. Baromi idegesítő, hogy nem képesek felnőttként kezelni, de amíg velük élek, marad a veszekedés. Amúgy egyszerűen jelentsd be, hogy mész és kész, nem az engedélyük kell, csak legalább tudják, hogy hol vagy.
2018. márc. 3. 14:53
 5/14 anonim ***** válasza:
15%

Engem nem fogtak ennyire keményen, hogy 21 évesen ne mehettem volna át a pasimhoz. :)

Persze tudni kell, hogy mi 15 éves korunk óta együtt voltunk, így mire ide eljutottam már rég jártunk egymáshoz...stb. Ismerték a dolgot.

2018. márc. 3. 15:18
 6/14 anonim ***** válasza:
54%

18 évesen, míg nem volt keresetem, és velük laktam, és gyerekesebb voltam, "engedélyt" kértem.

De 20 évesen már összeköltöztünk, saját pénz, saját élet.

Egy fél év alatt behoztam a lemaradást, ami a gyerekességemet illette.

21 évesen, már gáz ilyennek lenni....

2018. márc. 3. 15:19
 7/14 anonim ***** válasza:
95%

En meg szoktam oket kerdezni, pedig idosebb vagyok nalad, de ez nalunk amolyan maradvany a kamaszkorbol nem pedig igazi engedelykeres. En ugy erzem hogy ennyi gesztus jar a szuleimnek, mert egyreszt apukam visz ki kocsival a palyaudvarra, masreszt anyukam mindig ad nekem egy kis uticsomagot, olyan dolgokat, amik nekem nem jutnanak eszemb. Pl. a legutobbi vasarnapi ebedrol maradt kacsazsir es csomagolt egy keveset a baratomnak. Azert is szoktam ugy kerdezni, hogy elmehetek-e, mert lehet hogy aznap pont szukseguk van ram valami miatt es akkor atutemezem a talalkozomat. En nem erzem megalazonak, mert nem megalazkodva kerdezem es ok kivetel nelkul mindenhova "elengednek". Ez egy udvariassagi szertartas, amivel kifejezem azt, hogy egy csaladkent gondolok magunkra, nem pedig csak ugy ott elek mindentol es mindenkitol fuggetlenul.

Hogy milyen az, amikor nem tamogatnak azt nem tudom, de ennek is sok fokozata van. Az en anyukam nem elegedett a valasztasommal, de soha nem akadalyozott semmiben csak megvan a velemenye.

2018. márc. 3. 15:23
 8/14 anonim ***** válasza:
Szolni szoktam előtte egy-két nappal, hogy nem leszek itthon, hogy tudja anyu. Pl. akkor úgy vásárol kaját hétvégére.
2018. márc. 3. 15:38
 9/14 anonim ***** válasza:

Én kollégiumban lakom, általában csak elmondom a hétvégi terveimet (haza, vagy a páromékhoz), de legtöbbször egyeztetni szoktuk több hétre előre. Így jobban tudunk tervezni, úgy időzíteni, hogy tudjunk együtt tölteni minőségi időt, ha hazamegyek, illetve úgy számolni a főzéssel, készüléssel.

Középiskola alatt engedélyt kértem, mióta egyetemre járok, és fix összeggel támogatnak, azt osztom be magamnak, inkább csak tényként közlöm, hogy megyek. (Ha mégis akkor szólnának, hogy maradjak, mert kellenék, akkor persze ez a tény változhat.)

2018. márc. 3. 20:49
 10/14 anonim ***** válasza:

21 évesen szültem az első gyerekem, 6 és fél éves kapcsolatba. (Azóta persze vége lett.)

29N

2018. márc. 5. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!