Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti 21 éves lányként engedélyt kértek?
Arra lennék kíváncsi, hogyha a párotok meghív a családi házukba egy hétvégére, hogy együtt töltsetek egy két napot, akkor ezt a szüleiteknek, hogy jelentitek be?
Egyszerűen mondjátok, hogy mentek és kész?
Volt már olyan, hogy a szülők a kapcsolatot nem támogatták, ilyen esetben ugye nehezebb és az ember igazából nem is akar beszélni a párjáról a szüleinek, ebben az esetben jobb ha nem is tudnak az együtt tölött hétvégéről?
18 évesen albérletbe mentem, de apummal napi szinten beszéltünk, (sajnos ma 3 éve, hogy nem él) ha valahova több napra mentem, közöltem vele, hogy ne idegeskedjen.
21 évesen külföldre mentem dolgozni, természetesen nem szó nélkül tűntem el.
Persze, szólj otthon, hogy elmész, de azért azt mondd meg, hogy mikor mész haza, ne idegeskedjenek.De engedélyt nem szokás 21 évesen kérni.
A 8 éves lányom megkérdezi, hogy átmehet-e x barátnőjéhez, dehát ő még gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!