Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi matthelyzet. Mit tegyek?
Nemrég találkoztam egy fiúval, akivel egy társkereső platformon ismerkedtem meg. Nem az jött, akire számítottam: egy duci, magas hangú srác jelent meg. Nekem negatív kép alakult ki róla, de ő már az elején belém szeretett. Úgy jöttem el a találkozóról, hogy úristen, soha többet... de ezek ellenére még találkoztam vele egy hétig, amíg teljesen belém nem habarodott. Eszméletlen érzelmeket táplál irántam. Azóta már összejöttem vele, de ott vagyok, hogy nem szeretem őt. Nem akarom összetörni a lelkét, nem akarok neki csalódást okozni, mivel tudom, hogy ez tényleg nagy csalódás lenne számára.
Gondoltam arra, hogy talán a belsője nagyon tetszik nekem, csak nem vonzódom hozzá. De a lényeg a lényeg: szerelmet nem érzek iránta. Mi lenne a helyes megoldás? Várjak, hátha kialakul, vagy szépen lassan koptassam le, vagy szakítsak? Esetleg más megoldás?
21/l

Semmi nem fog kialakulni. Minel elobb szakits vele es ne csapd be.
Amugy minek fekszel le azzal, aki nem vonz?

Sorozatosan hibát követtél el. Nem kellett volna tovább vinned a szálat már az első találkozót követően sem.
Nincs abban semmi, kellő tapintattal is meg lehet mondain,hogy ne haragudjon, a személyes találkozást követően Te nem szeretnéd folytatni tovább.
Főleg ezt kellett volna tenned ha láttad,hogy nagyon bejöttél Neki, Te pedig ezt nem viszonzod.
Ennek ellenére többször találkoztál Vele, elhitetve Vele,hogy Te is szeretnéd tovább folytatni az ismerkedést.
Én a helyedben nem lépnék tovább, és nem követném a fokozatosság elvét.
Legyél Vele őszinte és mondd el,hogy ne haragudjon, szimpatikus neked, de a többszöri találkozás után sem alakult ki Benned érzelem Iránta.
Hidd el, ha rosszul is érinti, még mindig ez a jobb megoldás mint tovább hagyni abban a hitben,hogy ebből lehet valami.
Kizárólag a lelkébe senkinek nem szeretünk bele, ahhoz kell egy más irányú érzés is, vonzalom...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!