Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi matthelyzet. Mit tegyek?
Nemrég találkoztam egy fiúval, akivel egy társkereső platformon ismerkedtem meg. Nem az jött, akire számítottam: egy duci, magas hangú srác jelent meg. Nekem negatív kép alakult ki róla, de ő már az elején belém szeretett. Úgy jöttem el a találkozóról, hogy úristen, soha többet... de ezek ellenére még találkoztam vele egy hétig, amíg teljesen belém nem habarodott. Eszméletlen érzelmeket táplál irántam. Azóta már összejöttem vele, de ott vagyok, hogy nem szeretem őt. Nem akarom összetörni a lelkét, nem akarok neki csalódást okozni, mivel tudom, hogy ez tényleg nagy csalódás lenne számára.
Gondoltam arra, hogy talán a belsője nagyon tetszik nekem, csak nem vonzódom hozzá. De a lényeg a lényeg: szerelmet nem érzek iránta. Mi lenne a helyes megoldás? Várjak, hátha kialakul, vagy szépen lassan koptassam le, vagy szakítsak? Esetleg más megoldás?
21/l

És mit kommunikálsz felé?
Bókolsz, csókolgatod, meg minden?
Akkor ezt miért, meg milyen indíttatásból?
Szerintem kezdd el fokozatosan azt kommunikálni, ami benned van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!