Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmi matthelyzet. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi matthelyzet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég találkoztam egy fiúval, akivel egy társkereső platformon ismerkedtem meg. Nem az jött, akire számítottam: egy duci, magas hangú srác jelent meg. Nekem negatív kép alakult ki róla, de ő már az elején belém szeretett. Úgy jöttem el a találkozóról, hogy úristen, soha többet... de ezek ellenére még találkoztam vele egy hétig, amíg teljesen belém nem habarodott. Eszméletlen érzelmeket táplál irántam. Azóta már összejöttem vele, de ott vagyok, hogy nem szeretem őt. Nem akarom összetörni a lelkét, nem akarok neki csalódást okozni, mivel tudom, hogy ez tényleg nagy csalódás lenne számára.

Gondoltam arra, hogy talán a belsője nagyon tetszik nekem, csak nem vonzódom hozzá. De a lényeg a lényeg: szerelmet nem érzek iránta. Mi lenne a helyes megoldás? Várjak, hátha kialakul, vagy szépen lassan koptassam le, vagy szakítsak? Esetleg más megoldás?

21/l

2018. márc. 3. 10:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
33%
En is voltam sajnos ilyen buta.. viszont tényleg rövidre kell zárnod, mert ez elobb utóbb átmegy abba, hogy undorodni fogsz tőle, és idegesíteni fog a jelenléte is, és csak a hibáit veszed észre. Mondd el őszintén, hogy nem alakult ki benned az az érzelem, ami szükséges egy jól működő kapcsolat mukodesehez. Fájni fog neki, de mindkettőtöknek így lesz a jobb.
2018. márc. 3. 11:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Patthelyzet, nem matt 😂
2018. márc. 4. 10:03
 13/13 anonim ***** válasza:

És mit kommunikálsz felé?

Bókolsz, csókolgatod, meg minden?

Akkor ezt miért, meg milyen indíttatásból?

Szerintem kezdd el fokozatosan azt kommunikálni, ami benned van.

2018. márc. 5. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!