Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naplót találtam, szerelmi történettel. Ti mit tennétek?
új lakásba költöztem, az előző bérlők egyike felejthetett a lakásban egy dobozt, benne egy naplóval, ami meglepett, hogy egy férfi írta, és a nagyrészt a magányáról, párkapcsolati dolgairól (társas magányban élt, megérintődött egy nő által, akihez csak egyetlen betűt, és nem is teljes monogramot rendelt, vívódott, hogy engedjen az új szerelemnek, vagy őrizze meg a házasságát), érzelmeiről szól.
de nincs név hozzá.
tudom, hogy nem szép dolog beleolvasni, megtettem, olyan izgalmas érzés volt, nyilván mert tiltott dolog.
és rendkívül olvasmányos, tollal írták.
nem tudom, melyik évekből lehet, írnak ma még férfiak tollal, kézzel naplót? egyáltalán írnak naplót?
kíváncsi lettem a tulajdonosára, legszívesebben kinyomoznám... nagyon szép és bonyolult lelke lehet a napló alapján.
lécci, csak azok írjanak, akik értelmes tanácsot tudnak adni.
gondolom a talált tárgyak osztályára felesleges és nem is illő leadnom.
az új ptk. szerint minden talált tárgyat vissza kell szolgáltatni, akkor is, ha csak 1 forint az értéke.
ellenkező esetben büntetés jár érte.
troll válaszolók menjetek a piicsába.
ha ez segítő fórum, miért szívatjátok az embert?
az a durva, hogy az előző bérlő egy nő volt, egyedülálló.
az övé nem lehet, 2 évvel ezelőtt pedig 2 egyetemista csaj bérelte.
a lakás bútorozott, többek között egy nagy könyves szekrénnyel.
bibliák, szótárak, művészettörténeti albumok mögött találtam meg, ami nem a miénk, bérlőké, (nem az enyém, nem az előző nőké, külömnben vitték volna magukkal).
ez a doboz alig nagyobb, mint egy bonbonos doboz, és a napló is kisalakú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!