Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Olyan jó véleménnyel volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan jó véleménnyel volt rólam minden lány randizásnál, mindkét párom is, a barátaim és környezetem is, mégis miért nem találtam még meg az igazit?

Figyelt kérdés

Akárhány lánnyal randiztam, mindegyik nagyon jó véleménnyel volt rólam és teljesen őszinték voltak, ezt biztosra tudom. Még azok is csupa jót mondtak rólam, akiknek nem jöttem be, sőt még hozzá is tették, hogy csak maradjak ilyen és kitartó, mindenképp meg fogom így találni életem párját.

Volt is 2 párkapcsolatom, mindkét esetben várakozáson felül teljesítettem (még magamat is megleptem, hogy jobban megy, mint amilyennek elképzeltem magam egy párkapcsolatban). A barátnőim tudtomra adták (pedig nem is kérdeztem rá), hogy emberileg is sokat kaptak tőlem, őszintén boldoggá tettem őket és úgy éreztem, az utóbbinál megtaláltam életem párját. Megtörtént az eljegyzés is. Aztán sajnos rajtunk kívül álló okok miatt vége lett. Mint már oly sokszor, ekkor is jött valami nagy balszerencse és én se tudtam mindig hibátlan lenni.

Sok randimat elszúrtam egy-egy baklövéssel, hibával, vagy épp csak balszerencsés voltam... Mindig ilyen kis dolgokon múlik az élet?

Tehát mint emberről és mint pasiról (kipróbáltan több párkapcsolatban) remek visszajelzéseket kaptam és így is éreztem. A barátaim és a tágabb környezetem is értetlenül áll, hogy miért nem találtam még meg azt a valakit, akivel összeköthetném az életemet míg csak élünk. :)

Tényleg csak a türelmen és kitartáson múlik?

Én is hibázok rengeteget... Úgy érzem, sok hibám a legrosszabb időpontban fordult elő (balszerencse), ezért került el a megállapodás lehetősége. Mit tehetnék érte, hogy megleljem a leendő feleségem? Leszek elég szerencsés, hogy belefussak?

26/F

2017. júl. 22. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki valamit túl erősen akar, az biztos nem sikerül. Ne görcsölj rá erre a témára, szórakozz, kapcsolódj ki, ismerkedj. Lehet hogy észre sem veszed de mindenkiben olyan erősen keresed és akarod megtalálni a nagy Ő-t
2017. júl. 22. 23:38
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

Majd írd meg, hogy találtál e valakit, akinél bejött ez a szintű önfényezés. :D

A válasz: Mégsem vagy olyan jó, mint ahogy megpróbálod előadni.

2017. júl. 22. 23:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát, okosat nem tudok erre pár sorban írni, de privátban beszélgethetnénk. :)

23N

2017. júl. 22. 23:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Önfényezés? Mások véleményét írtam le, amit rólam alkottak. Vagy az a gond, hogy a saját meglátásomat is leírtam? Leírtam, hogy nekem is sok hibám van. Ez is hatalmas önfényezés, ugye?
2017. júl. 27. 10:33
 5/5 Shaddark ***** válasza:

Nekem ez a mondat a halálom :)

"Aztán sajnos rajtunk kívül álló okok miatt..."

Az életünkben mindig minden tőlünk függ.

Ami nem arról is ezt kell gondolni ;)

Hibázni mindenki hibázik, sőt, ami az egyik embernek hibának számít az a másiknál magas értéket képvisel.

Szerintem ne próbálj megfelelni egyik hölgynek sem, csak legyél olyan amilyen. A hölgyek megérzik ha nem vagy őszinte és énazt tapasztaltam hogy hamarabb elmennek egy büdös bunkóval mint egy nekik megfelelni akaró olyan pasival akit nem éreznek hitelesnek.

Amúgy meg lehet csak azért nem találtad meg mert szerencséd van - ha most összejött volna valamelyik, lehet életed párját hagyod pont ki akivel csak egy hónap múlva fogsz találkozni ;)

2017. júl. 27. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!