Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a hosszú, boldog házasság/p...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a hosszú, boldog házasság/párkapcsolat titka?

Figyelt kérdés

2018. márc. 3. 15:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A törődést még nem írták :)

Lehet a párod, vagy akár te, a világ legtoleránsabb, legőszintébb, legtisztelettudóbb/ és arra méltóbb embere, ha nincs törődés és gyengédség a kapcsolatban. Akkor az olyan hideg, vagy maximum langyos.

Kell hogy néha csak ugymegöleljen, bátorítson, meghallgasson, hogy néha meglepjétek egymást.

Igazából nincs egy recept ami minden kapcsolat minden időszakára igaz. Néha megértőbbnek kell lenni, néha több bizalommal kell viseltetni a másik iránt, máskor meg egyszerűen csak szeretni ahogy van. :)

2018. márc. 3. 18:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Én olyat hallottam, hogy sose menjenek a házastársak úgy aludni, hogy haragban vannak.
2018. márc. 5. 08:41
 13/18 A kérdező kommentje:

#12-es

Ezt jó tudni :D

Nem csak a párommal, de senkivel sem tudok túl sokáig hargban lenni, uh remélem ezzel nem lesz gondom :)

2018. márc. 5. 12:22
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Minél hamarabb el kell válni vagy szét kell menni. :D Ez a nyugalom és a békesség titka. :)
2018. márc. 14. 23:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szeretet. Figyelni-, meghallgatni tudas.

Erzelmi intelligencia.

Humorerzek.

"Gerinc", tisztesseg.

Hasonlo driverek, hajtoerok. Munkaszeretet.

Ertekrend hasonlosaga.

Kompromisszumkeszseg.

Szexualis osszhang.

2018. márc. 15. 08:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Kitartás megértés. Nagyszüleim 51 évet voltak házasok. Nagyapám nos első 25évben meg se szólalt, második 25ben csak beszélt. Nem tudta abbahagyni a gazdálkodást minimálisan de veszteségre dolgoztak.Nagyapám a második 25évben ivott de ésszel.

Nagyanyám ezt mind tolerálta.

Nagyanyám sokat hisztizett a testvéreinek barátnőinek mind könnyebb élete volt...és nagyim él a többiek nem ...

Közös célok!!! Arra tették fel az életüket, hogy a gyerekeiket unokáikat segítsék anyagilag erkölcsileg..emelett mezőgazdasági év egy körforgás mindig ott a következő teendő.

2018. márc. 15. 08:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Nagyon őszintén és minél többet kommunikálni, merni megnyílni, bízni egymásban, feltételek nélkül szeretni; bajban, konfliktusban nem feladni, akármilyen nehéznek is érzed. Ha nincs őszinte és sok beszélgetés, akkor ez nagyon sok mindent borítani tud. Tapasztalataim szerint ez a legfontosabb. 18 éve házas nő
2018. márc. 16. 15:26
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi tavaly voltunk 30 eves hazasok megse tudom.

Nem volt fenekig tejfol,valni is akartam.Voltak hullamvolgyek...megis ragaszkodunk valamiert egymashoz.

Nekem o volt az elso.

50 evesek vagyunk.

Talan megis az,h nem eldobni,hanem kijavitani kell az adodo gondokat,problemakat..

2018. márc. 17. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!