Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a hosszú, boldog házasság/párkapcsolat titka?
A törődést még nem írták :)
Lehet a párod, vagy akár te, a világ legtoleránsabb, legőszintébb, legtisztelettudóbb/ és arra méltóbb embere, ha nincs törődés és gyengédség a kapcsolatban. Akkor az olyan hideg, vagy maximum langyos.
Kell hogy néha csak ugymegöleljen, bátorítson, meghallgasson, hogy néha meglepjétek egymást.
Igazából nincs egy recept ami minden kapcsolat minden időszakára igaz. Néha megértőbbnek kell lenni, néha több bizalommal kell viseltetni a másik iránt, máskor meg egyszerűen csak szeretni ahogy van. :)
#12-es
Ezt jó tudni :D
Nem csak a párommal, de senkivel sem tudok túl sokáig hargban lenni, uh remélem ezzel nem lesz gondom :)
Szeretet. Figyelni-, meghallgatni tudas.
Erzelmi intelligencia.
Humorerzek.
"Gerinc", tisztesseg.
Hasonlo driverek, hajtoerok. Munkaszeretet.
Ertekrend hasonlosaga.
Kompromisszumkeszseg.
Szexualis osszhang.
Kitartás megértés. Nagyszüleim 51 évet voltak házasok. Nagyapám nos első 25évben meg se szólalt, második 25ben csak beszélt. Nem tudta abbahagyni a gazdálkodást minimálisan de veszteségre dolgoztak.Nagyapám a második 25évben ivott de ésszel.
Nagyanyám ezt mind tolerálta.
Nagyanyám sokat hisztizett a testvéreinek barátnőinek mind könnyebb élete volt...és nagyim él a többiek nem ...
Közös célok!!! Arra tették fel az életüket, hogy a gyerekeiket unokáikat segítsék anyagilag erkölcsileg..emelett mezőgazdasági év egy körforgás mindig ott a következő teendő.
Mi tavaly voltunk 30 eves hazasok megse tudom.
Nem volt fenekig tejfol,valni is akartam.Voltak hullamvolgyek...megis ragaszkodunk valamiert egymashoz.
Nekem o volt az elso.
50 evesek vagyunk.
Talan megis az,h nem eldobni,hanem kijavitani kell az adodo gondokat,problemakat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!