Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek egy ilyen kapcsolatról?
Csak szimplán kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek egy olyan kapcsolatról amiben a srác 20 éves, a nő 40. Engem nem érdekel mások véleménye, de azért kíváncsi lennék, hogy mire számíthatok, ha felvállalom mások előtt. A válaszokat előre is köszönöm, esetleg tapasztalatokat is mesélhettek.
20/f
Téged nem érdekel, de mégis érdekel hajajj :)
Mit gondolok? Azt hogy ha boldog vagy így akkor hajrá! Csak arra is gondolj hogy, egy barátom szavaival élve : egy 60 éves nő már nem ba szik, de egy 40 éves férfi még ba szna!
egy 60 éves nő már nem ba szik, de egy 40 éves férfi még ba szna!
ez életkor alapú diszkrimináció, és nem igaz.
a legtöbb 60 éves nő szexuálisan még nagyon is aktív.
sztem sok jóra nem számíthatsz, mert a magyarok rohadtul előítéletesek, az lesz a minimum, hogy az anyádnak nézik.
Ha boldog vagy tök mindegy ki mit mond.
Racionálisabban nézve abba gondolj bele, hogy ő már kifelé megy a termékeny korból, meg lehet már van is gyereke, te szeretnél-e a jövőben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!