Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok errol a kapcsolatrol?
Örülök, ha boldogok vagytok. Nekem kicsit úgy tűnik hogy vak vezet világtalant, két fél ember összetalálkozott. Egymás nélkül egy lépést sem, egyedül semmi sem megy. Az ilyenből szokott az lenni, hogy ha szétválnak útjaitok akkor nem tudtok egyedül meglenni. Egy kapcsolatban két egész embernek kéne egy párt alkotni, ti egyedül is el lennétek veszve. A lány valószínűleg azért is ilyen félénk mert még fiatal, ha nem lép ki a komfortzónájából és nem csinál néha egyedül is dolgokat (lásd: mekis kaja kérés), akkor mindig valakire lesz utalva és baromira ki van szolgáltatva másoknak. Fiatalon én is ilyen voltam, rugdosni kellett párszor hogy a kényelmes megoldások helyett én járjak mindennek utána fóbia ide vagy oda, neki kell ezt leküzdenie helyette nem csinálhatsz meg mindent. Ebből jó kis társfüggőség lehet, ha hagyod hogy rád támaszkodjon mindenben. Na meg ha nincs én időtök és 0-24ben együtt vagytok, akkor egy idő után kiég a kapcsolat, nem fogtok már tudni újat mondani egymásnak. Saját hobbi? Saját barátok?
Mindenesetre grat a 4 hónaphoz és sok sikert a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!