Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a kapcsolatról?
3 hónapja megismertem egy nagyon cuki 21 éves csajt és elkezdtünk találkozgatni. 2 hónap elteltével úgy gondoltam, hogy hátha lehet valami komolyabb is, úgyhogy szépen lassan közeledtem felé, megfogtam a kezét mikor beszélgettünk, aztán meg is pusziltam. Csak nem tudom eldönteni, hogy ő most barátként kezel-e vagy lehet hogy azt várja tőlem, hogy megcsókoljam. Mit gondoltok, próbáljam meg vagy várjam ki azt a bizonyos pillanatot?
Eléggé tapasztalatlan vagyok randizás terén, még nem volt kapcsolatom. Várom a tanácsokat!
19/F
Lehet tesztelni a fizikai reakciókat, de mielőtt lesmárolnád inkább beszélgessetek is a dolgoról, ejts el egyértelmű jeleket, hogy tetszik neked, és figyeld a reakcióját. Vannak lányok akik tudják hogy bejönnek neked, és hagyják hogy udvaroljanak nekik, de barátzónába teszik a srácot...
29/N
Humorosan is rá lehet vezetni a nőt, hogy elmondja, hogy áll a dolog köztetek.
Pl. Mit szólnál egy mozihoz szombat este? De nevezheted randinak is, ha akarod!
Nekem ez pl bejönne. :)
33/N
Ha beszélsz vele, és szemben álltok, akkor a hátsó lábadra tett a testsúlyod, és mikor Te beszélsz, akkor a mondat vagy történet hangsúlyosabb részénél ez első lábadra helyezd át a testsúlyod. A fejed így kb 70-80 centivel közelebb lesz, és köztetek a távolság intimebb lesz. Az arca ott lesz a te arcod előtt közvetlen. Ilyenkor ő önkéntelenül hátrébb húzódik, ha szeretné tartani a megszokott távolságot. Ha vonzódik hozzád és benne lenne a dologban, akkor talán fel se tűnik neki, és egyhelyben marad. Én sokszor próbáltam ilyent és gyakran működött. Ha a lány arrébb húzódott, akkor tudtam, hogy még nem áll készen. Ha nem ment távolabb csak 4-5 mp múlva (Vagy egyáltalán), akkor tudtam, hogy itt van esélyem. Ha közel az arcotok Te beszélsz, akkor érdemes nézni, hogy a szemével az arcodra néz-e vagy néha-néha rápillant-e a szádra.
Szerintem az szinte biztos jel, hogy ha a lány közel is marad hozzád és néha rápillant a szádra, és nem mindig a szemedbe néz. Akkor szinte várja, hogy megcsókold.
Én erre alapozom az első csókot általában, és ritka volt, hogy elcsesztem, mert nem akarta a lány. Szerencsémre....
21 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!