Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális, hogy valaki házas, de munka után minden nap és hétvégén is az edzőteremben nyomja?

Figyelt kérdés
Nekem kicsit furcsa. Nem azt mondom, hogy mindig a partneremmel lennék, de...

2017. dec. 2. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Tök normális. Ez a hobbija, és nem növeszt belet.
2017. dec. 2. 12:32
 2/10 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem és a párom szerint is fura, de mi 5 év után is rohanunk a villamos után is, nekünk az a 4 perc késés se jó, amit a párunk nélkül töltünk.

De mindenki más, és ez így van rendjén.

2017. dec. 2. 12:33
 3/10 anonim ***** válasza:
64%

Amikor kiválaszt valaki egy kigyúrt embert, akkor nem gondolod, hogy visszás lenne hirtelen azt mondani neki, hogy "ok, már együtt vagyunk, többé ne edz?"

Ha a párjának így megfelel, akkor mi a gond vele? Ha nem felel meg, akkor választott volna egy kevésbé sportosat, aki nem jár edzőterembe

2017. dec. 2. 12:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Azért fura mert friss házasok és a srác ezelőtt soha ennyi időt nem töltött ott
2017. dec. 2. 12:39
 5/10 anonim ***** válasza:
30%
Heti 5 nap edzés rendben.
2017. dec. 2. 12:40
 6/10 anonim ***** válasza:
lehet, hogy a párja mondta, hogy adjon magára kicsit többet... pl nekem az egyik párom kérte, hogy járjak többet mozogni, ne punnyadjak be
2017. dec. 2. 12:47
 7/10 anonim ***** válasza:
5%

Én heti 7x járok edzeni és 2x szoliba is. Most ezek szerint akkor nem vagyok normális, kérdező? :)

24-25-26-án is menni fogok, és 31-én is :D

2017. dec. 2. 12:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem kell a munka utáni edzés, hogy lezárjam a munkanapot. De hétvégén nem járok. És hétköznap is csak egy órát edzek kb. De ha közös programunk van, akkor természetesen az prioritást élvez.
2017. dec. 2. 14:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem normális, túledzi magát.
2017. dec. 2. 16:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Nő, vagyok, párkapcsolat alatt inkább heti max 4x voltam lent, de a volt párom is járt, így valahol "közös idő" volt.

Most hogy megint egyedül vagyok, heti 5x én is eljárok. Én vállalom, hogy jelenleg ez köt le, így tudok szocializálódni is és túltenni magam a kapcsolaton is, ami egy hónapja dőlt be.

Nekem ezért is gyanús, hogy a srác menekül inkább otthonról, mintsem csak úgy nagy szerelemhobbiként csinálja.

2017. dec. 2. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!