Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy valaki házas, de munka után minden nap és hétvégén is az edzőteremben nyomja?
Szerintem és a párom szerint is fura, de mi 5 év után is rohanunk a villamos után is, nekünk az a 4 perc késés se jó, amit a párunk nélkül töltünk.
De mindenki más, és ez így van rendjén.
Amikor kiválaszt valaki egy kigyúrt embert, akkor nem gondolod, hogy visszás lenne hirtelen azt mondani neki, hogy "ok, már együtt vagyunk, többé ne edz?"
Ha a párjának így megfelel, akkor mi a gond vele? Ha nem felel meg, akkor választott volna egy kevésbé sportosat, aki nem jár edzőterembe
Én heti 7x járok edzeni és 2x szoliba is. Most ezek szerint akkor nem vagyok normális, kérdező? :)
24-25-26-án is menni fogok, és 31-én is :D
Nő, vagyok, párkapcsolat alatt inkább heti max 4x voltam lent, de a volt párom is járt, így valahol "közös idő" volt.
Most hogy megint egyedül vagyok, heti 5x én is eljárok. Én vállalom, hogy jelenleg ez köt le, így tudok szocializálódni is és túltenni magam a kapcsolaton is, ami egy hónapja dőlt be.
Nekem ezért is gyanús, hogy a srác menekül inkább otthonról, mintsem csak úgy nagy szerelemhobbiként csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!