Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kakadu19 kérdése:
Jobb egyedül mint vele?
Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt a barátnőmmel volt sok hullámvölgy a kapcsolatunkban, de valahogy mindig megoldottuk és azt érzem hogy nem teljes az életem. Mostmár egy barátom sincsen hozzáteszem neki sincs, de nekem hiányzik az hogy haverokkal elmenni bulizni nem csajozni csak kikapcsolódni akár jöhetne velem a barátnőm de nem érti meg miért kellenének barátok mikor ott van ő.. 20 évesek vagyunk és úgy élünk mint az 50. évesek.. Később megbánnám ha most szakítanék vele? Visszasírnám azt ha véletlen egyedül maradok mondjuk 10 év múlva?2018. febr. 20. 00:12
1/5 anonim válasza:
Nem maradsz egyedül, de ha úgy is lenne, vissza biztos nem sírnád.
31/f
2/5 anonim válasza:
Bocsánat, hogy a kérdésre a válasz egy újabb kérdés.
A pasim délután megsértődött, mert nehezményeztem, hogy Tinderen próbál "barátokat" szerezni, és ezért éjszaka Gyakori Kérdéseken írogat, úgy beállítva a dolgot, mintha én azt akarnám, hogy remete legyen, annak ellenére, hogy szintúgy délután pofáztam el neki több ismerkedési lehetőséget.
Nekem jobb egyedül, mint vele?
A következő adásban kiderül, nézd meg a messengered...
3/5 anonim válasza:
Ez nem egészséges. Más ember is kell az eletben, mint a barátnőd.
4/5 anonim válasza:
Hát pedig feltalálták már, hogy néha egy pár mindkét tagja közös barátokkal programot szervezzen. Nekünk kicsi gyermek mellett is sikerül. 20 évesen nem szabad úgy élni, mint egy remete. Hogy visszasírnád- e? Azt nem tudhatjuk...
5/5 anonim válasza:
Hidd el, fényévekkel jobb egyedül, mint egy ilyen piócával. Normális ember tudja, hogy igenis szükségesek más emberi kapcsolatok is az életben a párkapcsolaton kívül. Ha együtt maradtok, akkor esélyt se adsz magadnak arra, hogy találj egy normális lányt és újra felépítsd a baráti kapcsolataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!