Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzi úgy, hogy egyedül semmi értelme?
Me too. De nem az...! Hadd idézzek valakit: Happiness is only real when shared. Akik nem értenék: A boldogság csak akkor igazi, ha megosztod valakivel by Chris McCandless. S milyen igaz. :)
2017. nov. 18. 23:14
Én nem érzem így, de tény, hogy egyedül rossz. Egy szeretettel teli kapcsolatban meg könnyebb minden és akkor érzed, hogy élsz.
2017. nov. 18. 23:16
Az ember társas lény, természetes, hogy ezt érzed, nem élhetsz örökké csak magadnak. Ugyanezt gondolom én is és még sokan vagyunk így ezzel. A szeretet a legfontosabb, ha nincs kit szeretni, szeretheted ugyan önmagad, de attól hosszútávon garantáltan nem leszel boldog. A legtöbb ember tele van szeretettel, a gond csak az, hogy sokszor pont olyannak akarják átadni, aki nem kér belőle.
2017. nov. 18. 23:21
A gyenge ember, aki egyedül nem tud mit kezdeni magával, az egy kapcsolatban is csak energiavámpír lesz. A megosztott boldogság meg szimplán egy jól hangzó általánosítás, engem taszít a gondolat, hogy valaki folyton a nyakamon legyen.
2017. nov. 18. 23:22
5/24 A kérdező kommentje:
ma 23:22
Mert neked nagy az egod és nem mersz engedni belőle,pont mint egy barátom ő sosem volt szerelmes meg sosem lesz,aztán jó idő múlva majd ki nyalta a barátnője seggét,persze nem ismerte be,hogy szereti hanem kihúzva fényezgette az egoját
6/24 A kérdező kommentje:
ma 23:21
Igazad van,de az ilyeneket mint mi az egosok úgy is lehülyéznek.
A #4-es nem értette meg az élet lényegét.
2017. nov. 18. 23:26
8/24 A kérdező kommentje:
ma 23:26
Inkább csak fél kimutatni a "gyengeségeit" mert akkor sebezhetőnek érzi magát ezért muszáj egy álarcot hordani akár élete végéig és az ego sem csorbul.
#4 Az ember hosszútávon nem boldog egyedül, szüksége van társra, de ez még nem jelenti azt, hogy folyton egymás nyakán kéne lógni. Nem csak ilyen végletekben kéne gondolkodni!
2017. nov. 18. 23:28
#7, mindenkinek kötelező kapcsolatosdit játszani, mert ez az általános?
Kérdező, igen, lehet, hogy van benne egó, sőt, biztos. Bár nekem voltak kapcsolataim, próbálkoztam sokáig ezzel a dologgal, de én sokkal jobban érzem magam függetlenül, kompromisszumok, szerepjátszás nélkül.
2017. nov. 18. 23:31
Kapcsolódó kérdések: