Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli felhasználók! Ti hol lesztek karácsonykor? Családdal vagy barátokkal? Esetleg egyedül?
Figyelt kérdés
2017. dec. 17. 16:25
1/13 Heart of Darkness válasza:
Itthon, de egyedül leszek teljesen.
3/13 anonim válasza:
Szüleim nem élnek, testvérem nincs, rokonaimat nem érdekli az se, h élek-e.
Ismerősim, haverok mind párjukkal vagy családdal lesznek.
Szóval igen, egyedül, itthon.
23/L
4/13 anonim válasza:
Itthon lesz a két fős család.
22f
6/13 anonim válasza:
Mondtam már előbb, Diával (bal kéz) és Beával (jobb kéz). Amúgy családdal, 2 hetes unokahugicával, barátokkal stb.
7/13 anonim válasza:
Elvileg családdal (sütöm a reformbejglit neviccelj), de lehet, hogy leutazom egy jó barátomhoz is, nem rég jött haza.:) Tavaly egyedül voltam, mert mindenki összekapott mindenkivel, én meg ilyenkor leszarom őket, az sem volt rossz. Nekem a karácsony sosem okoz depressziót, ha egyedül telik, akkor sem. Főleg, mióta általában bele vagyok előtte meg utána is szopódva a tanulásba a januári vizsgák miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!