Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szinglik és egyedül élnek, azok Karácsonykor mit csinálnak? Nem magányosak?
én leszarom az ünnepeket, ugyan olyan nap mint a többi.
mellesleg ezt csak a társadalom akarja rákényszeríteni az emberekre, hogy karácsonykor és szilveszterkor "kötelező" ünnepelni és bulizni a párunkkal, mert ez a szokás.
nem érdemes ezen görcsölni, hogy szingliként egyedül karácsonyozol.
én legalábbis teszem.
évek óta mindig úgy alakult, hogy az ünnepekre pár nélkül maradtam, és ennek ellenére csodásan elfoglaltam magam, hasznos tevékenységekkel.
24-én egyedül vagyok itthon. Úgy élem meg, mint egy sima, mezei hétvégét. 25-én általában van programom, a 26 meg megint csak elmegy itthon. Még mindig jobb, mint a feszengős, kínosan mosolygós, púp-a-hátamra karácsonyozás illemből, nemszeretem emberekkel.
Egyelőre jobban hiányzik egy nyaralás, vagy csak egy izgalmas hétvége egy idegen városban valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!