Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szinglik és egyedül élnek, azok Karácsonykor mit csinálnak? Nem magányosak?
De, magányos vagyok karácsonykor, de nem érzem ezt negatív, rossz dolognak.
Azok a legjobb karácsonyaim, amikor meg tudom úszni valami kifogással, hogy a családdal(szülők, nagybácsik/nagynénik, testvérek, unokatestvérek, stb.) töltsem az ünnepeket.
A családos karácsonyt egy hajszának érzem, ami csak kifáraszt.
Szóval nekem kifejezetten jót tesz az a 3-4 nap teljesen egyedül, kikapcsolhatok, pihenhetek, lelassíthatok egy kicsit a meglehetősen hajszolt életemben, elmerülhetek nyugodtan a gondolataimban, kicsit olyan ez nekem, mint elvonulni egy tibeti kolostorba meditálni :D
Én örülök, hogy végre egyedül lehetek, távol a családomtól, mert ami otthon karácsonyozás címén ment, szánalmas.
- már napokkal előtte mostohám idegbeteg volt, üvöltött mindenért, tiszta hisztiket lerendezett
- aznap nekiállított takarítattni (előtte két nappal suvickoltuk fel a lakást) velünk, mert "kosz van"
- aztán ment a rinya, hogy neki a konyhában nincs segítsége (ha odamentünk, kizavart, hogy "bénák vagyunk"), és mindent "egyedül kell csinálnia"
- egész három napba az is baj volt, ha hozzánk, jöttek de az is ha mi mentünk, szemtől-szembe meg mindenkivel jópofizott, "deörülökhogyittvagy" és társai, holott a háta közepére nem kívánt senkit
6 év ment el így, szaályosan rosszul voltam már december 20-a táján, mert tudtam, hogy jön az őrültekháza.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!