Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyedül leszek Karácsonykor,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül leszek Karácsonykor, párom hazautazik a szüleihez. Más is van így?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy a 2 ünnep között dolgoznom kell, párom megy a szüleihez.

Én max a testvéreimmel és szülőkkel tudok együtt lenni. De velük rossz a viszonyom.

2017. dec. 17. 20:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan nem leszek a testvéreiddel és a szüleiddel.
2017. dec. 17. 20:54
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért veszik sokan véresen komolyan a karácsonyt. Szeretni nem csak karácsonykor kell egymást. Ahogy az se törvényszerű, hogy nem lehet "karácsonyozás" helyett feltenni egy arcmaszkot és TV-t nézni.

De egyébként azt nem értem ha együtt éltek, egy családot képeztek akkor a párod miért nem veled tölti a szentestét? Vagy miért nem mész vele az ő családjához?

2017. dec. 17. 20:55
 3/14 anonim ***** válasza:

Ez most egy meghívás?

Igen, más is tölti a karácsonyt a szüleivel. Még akkor is, ha nem ott lenne a legszívesebben.

2017. dec. 17. 20:56
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Énis egyedül leszek, ugyan ez a helyzet nálunk is, dolgoznom kell az ünnepek alatt, viszont mi Ausztriában élünk a szülők pedig otthon Mo-on és mivel neki szabadság van haza utazik hozzájuk.

Nekem rajta kívül nincs itt más kint, szoval a munka majd elveszi valamennyire a figyelmed! Kitartás! 😊

2017. dec. 17. 20:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én meg szakítottam a barátnőmmel karácsonyra. Na, jobb? Legalább van párod.
2017. dec. 17. 21:12
 6/14 Heart of Darkness ***** válasza:
Egyedül leszek, de nekem alapból nincs is párom.
2017. dec. 17. 21:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha még ez az első karácsonyotok,hagyján,na de ha ez már a harmadik-negyedik,te vagy a töketlen,hogy nem penderítetted ki.Írom nőként.
2017. dec. 17. 21:22
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is egyedül leszel, 3 napot. És? Nyilván annyira nem vok karácsonyos, nem szoktam könnyes szemmel a fa alatt ülni, állni, ezért nem fog megviselni. Persze, ez sem jó, de így könnyebben fognak eltelni ezek a napok. Nekem már túl sok ez a karácsonyi hisztéria, ami van, hogy ettől várunk mindent, ehhez igazítunk mindent, mindenki más akar lenni, mert karácsony lesz. Az nem baj, hogy a háziasszony 24-ére kimerül, anyám tavaly 5! süteményt sütött ötünknek, mert a testvére kikotyogta, hogy 5 féle sütit süt, mert jön a lánya és a családja egyik nap, másnap a másik lánya családostul, 5-6 személy 1-1 nap és 5 féle süti kell. Hoznak is vmennyit ők is, ne csak a mama süssön. Erre nekünk is 5 fajta süti, mikor a macskán kívül más nem jön hozzánk. Ki is merültem tavaly. Idén veszek magamnak egy tortát és kész, csak az enyém lesz. :))) De komolyan, a férfiak meg attól idegesek, hogy karácsonyfát kell beállítani. Mert nem kell megőrülni, hogy égigérő legyen, 3 zsák dísszel. Azt fel is kell tenni és le is kell szedni. Tapasztalat, mert folyton én díszítek és szedek le. Most nyugi lesz.
2017. dec. 17. 21:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Te miért nem mêssz a pároddal.De nem azért de nálunk is ha nem csak karàcsony hanem bármijen összejövetel van akkor az uncsitesojaim is hozzak a parjukat sőt én is viszem a páromat sztem ez igy természetes .Eleinte volt hogy nem jött a pàrom de eléggé szar érzés volt mondjuk én mondogattam neki és vette a lapot .
2017. dec. 17. 21:59
 10/14 anonim ***** válasza:

>Más is van így?

Ez a kérdés? Igen vagy nem: ez a válasz, amit vársz? Akkor tessék: én nem leszek így.

Amúgy remélem, nem fogod fel túl tragikusan a dolgot. Karácsonyozzatok a pároddal előtte vagy utána, az ünnepet, annak hangulatát és szellemiségét meg tudjátok teremteni, át tudjátok élni máskor is. Én nem csinálnék ebből problémát.

2017. dec. 18. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!