Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül leszek Karácsonykor, párom hazautazik a szüleihez. Más is van így?
A lényeg hogy a 2 ünnep között dolgoznom kell, párom megy a szüleihez.
Én max a testvéreimmel és szülőkkel tudok együtt lenni. De velük rossz a viszonyom.
Vállalj be karácsonyra is munkát ha lehet.
Több pénz és elfoglalod magad.
Én egyébként próbálnám nem túl komolyan venni ezt.
Olvass egy jó könyvet, nézz valamilyen filmet, főzz valamit, játsz a háziállataiddal.. Tök mindegy, foglald el magad.
Ha nem vagy jóban a családoddal, akkor ne legyél velük.
A párod családjához hogyhogy nem hívtak egyébként?
Barátaid nincsenek, akik szintén egyedül karácsonyoznak?
Párom szülei több száz kilométerre laknak és egy országhatár is elválaszt minket, ezért az nem megoldható hogy 26-án hazajövök, mert kb. az ünnepi roham miatt kocsival is 8-10 óra lenne az út, de csak egy autónk van, azt a párom viszi magával, tömegközlekedéssel pedig 20 óra az út a rossz összeköttetések miatt. (2 távolsági busz és 3 vonat + városi közlekedés, ha nincs késés akkor 20 óra)
Barátaim nem egyedül karácsonyoznak, elutaznak, családdal lesznek.
Karácsonykor pedig ha akarnék se tudnék dolgozni, ugyanis ünnepnapokon szigorúan tilos a munkavégzés. Évek óta itt dolgozok, az osztályunkon MUSZÁJ dolgozni a 2 ünnep között is, persze nem mindenkinek, hanem vetésforgóban cserélgetjük egymást. Idén én vagyok a soros + egy kollégám. Ezért nem kapok pluszpénzt, szóval nem értem hogy miért kellett úgy beállítani, mintha a pénzért csinálnám.
Igen.
Nem épp jó érzés, de ezt osztották ezévre.
24-én együtt leszünk, és ő 25-én reggel hazamegy. 27-28-án jön vissza. Most mit üljön itt az üres lakásban, mikor én úgyis reggeltől estig húzom az igát?
Szüleimhez megyünk elseje után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!