Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyedül leszek Karácsonykor,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül leszek Karácsonykor, párom hazautazik a szüleihez. Más is van így?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy a 2 ünnep között dolgoznom kell, párom megy a szüleihez.

Én max a testvéreimmel és szülőkkel tudok együtt lenni. De velük rossz a viszonyom.

2017. dec. 17. 20:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Vállalj be karácsonyra is munkát ha lehet.

Több pénz és elfoglalod magad.

Én egyébként próbálnám nem túl komolyan venni ezt.

Olvass egy jó könyvet, nézz valamilyen filmet, főzz valamit, játsz a háziállataiddal.. Tök mindegy, foglald el magad.

Ha nem vagy jóban a családoddal, akkor ne legyél velük.

A párod családjához hogyhogy nem hívtak egyébként?

Barátaid nincsenek, akik szintén egyedül karácsonyoznak?

2017. dec. 18. 09:02
 12/14 A kérdező kommentje:

Párom szülei több száz kilométerre laknak és egy országhatár is elválaszt minket, ezért az nem megoldható hogy 26-án hazajövök, mert kb. az ünnepi roham miatt kocsival is 8-10 óra lenne az út, de csak egy autónk van, azt a párom viszi magával, tömegközlekedéssel pedig 20 óra az út a rossz összeköttetések miatt. (2 távolsági busz és 3 vonat + városi közlekedés, ha nincs késés akkor 20 óra)

Barátaim nem egyedül karácsonyoznak, elutaznak, családdal lesznek.

Karácsonykor pedig ha akarnék se tudnék dolgozni, ugyanis ünnepnapokon szigorúan tilos a munkavégzés. Évek óta itt dolgozok, az osztályunkon MUSZÁJ dolgozni a 2 ünnep között is, persze nem mindenkinek, hanem vetésforgóban cserélgetjük egymást. Idén én vagyok a soros + egy kollégám. Ezért nem kapok pluszpénzt, szóval nem értem hogy miért kellett úgy beállítani, mintha a pénzért csinálnám.

2017. dec. 18. 09:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen.

Nem épp jó érzés, de ezt osztották ezévre.

24-én együtt leszünk, és ő 25-én reggel hazamegy. 27-28-án jön vissza. Most mit üljön itt az üres lakásban, mikor én úgyis reggeltől estig húzom az igát?

Szüleimhez megyünk elseje után.

2017. dec. 18. 13:59
 14/14 anonim ***** válasza:
A lánynak, akibe beleszerettem, van barátja. Úgyhogy nekem is marad a home alone. Ha szeretnéd hasznossá/jobbá tenni az ünnepeket - és még a családodhoz sem akaródzik hazamenni - akár jótékonykodhatsz is, önkénteskedhetsz, stb. legalább eltereled a figyelmed az egyedüllétről, és mások ünnepét jobbá teheted. Az is valami.
2017. dec. 18. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!