Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek, ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ?

Figyelt kérdés
A baràtom négy év alatt,utott vert,es meg is csalt sorolhatnam.És meg engem akar feljelenteni zaklatasert.Amikor egyutt voltam vele,es masoknak is irogatott en csak szembesitettem az illetőket,hogy van neki egy lany akit négy éve ismer.Folyton engem tartott fogystekosnak ez miatt.Ti mittennétek bosszut allnatok?
2018. febr. 7. 00:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, örülnék, hogy szabad vagyok. De ha te mindezek ellenére is járkálsz utána, hát rajta.
2018. febr. 7. 00:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A bosszú rossz tanácsadó. Néha jó a szívre hallgatni, de sokszor mégjobb az észre. Lépj túl, és megtalálod azt aki nem ütni verni csalni fog, hanem a társad lesz.
2018. febr. 7. 00:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hat valószinűleg van valami igaza ebben ha éveken át te is részt vettél ebben és idáig sülyedtél, hogy most meg ő fenyegetőzzön, és itt teszel fel kérdést erről... Már bocsi
2018. febr. 7. 00:27
 4/12 A kérdező kommentje:
De van elegbajom,szeretet hianyosis vagyok,es ez zaklatasnak velu,ezzel fogkalkozik a rendörseg egy szeretet hianyos nővel,aki csak szeretet kene neki.a gyilkosok meg nyugottan rohangalnak szabadlabon.de negy ev az nem kis ido.
2018. febr. 7. 00:30
 5/12 anonim ***** válasza:
kérdező megértelek, én is egy agresszív bunkóval voltam együtt két évig, utána még én mentem utána, és ő is rendőrséggel fenyegetett engem. legjobb ha hagyod a saját nyomorában ezt az állatot. az en exem is egy állat mint kiderült utólag.
2018. febr. 7. 00:39
 6/12 A kérdező kommentje:
De nem ertem,ezzek foglalkozna a rendorseg ha valaki szerelnes,zaklatas ez nem az,de a veressel meg a gyilkossagal nem?
2018. febr. 7. 00:43
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem en szeretet adok,nem szojtam busszutni,sot megvedem oltalmazom meg akkor is ha bantott,de faj,hogy csak aldozat tudok lenni,es 39 evesen senkisem szeret csakbantott o is es meg ö akar engem feljelenteni.Mien gonosz ember az ilyen.
2018. febr. 7. 01:04
 8/12 anonim ***** válasza:
De hát mi a szitu, volt feljelentés? És mit tett a rendőrség?
2018. febr. 7. 03:02
 9/12 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de az Írásod alapján te mentálisan sérült vagy. Nincs annál kiábrándítóbb és undorítóbb, mint amikor valaki tűri az erőszakot és kúszik vissza az agresszorhoz aki már nem tudja, hogyan rázza le magáról. Én nagyon sajnálom azt, aki erőszak áldozatává válik, de itt nem arról van szó, hogy a barátod bezárt és nem engedett sehova négy évig, szerintem dobott volna ki többször is. Ha megkérdeznénk, valószínűleg azt is mondaná, hogy már rég nem a barátod, csak a te fejedben létezik ez az egész. Más, ha valakit az akaratra ellenére vernek és más, ha valaki házhoz megy a pofonért.

A bosszú gyerekes ostobaság, a zaklatás meg a kattant emberek szórakozása. Hagyd ott, nőj fel, növessz gerincet és éld az életedet normálisan. Ha mentálisan egészséges társat akarsz magadnak, neked is azzá kell válnod. Keress fel egy pszichológust.

2018. febr. 7. 05:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Te feljelentetted azért, hogy ütött, vert? Ha nem, akkor a rendőrség nem tud foglalkozni vele. Ha zaklatod, irogtasz neki vagy az ismerőseinek, akkor jogosan jelent fel, teljesen mindegy milyen előzmények vannak. Megoldás, hogy lépj túl rajta, felejtsd el.
2018. febr. 7. 06:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!