Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak mit éreztek akkor, amikor valakiről azt érzitek, hogy a szerelmi partneretek lehetne és vágytok rá?
Úgy értem a kérdést, pl. a közelében mit éreztek és mi az, ami ebből észrevehető rajtatok, és mit tesztek vagy mit nem, mi az, amire vártok, hogy ő tegye, miben reménykedtek eközben?
Hogyan gondolkodtok őróla és a kapcsolatról amikor magatokban vagytok?
Hogyan kommunikáltok az illetővel az interneten, telefonon, személyesen?
Mit csináltok, mit gondoltok, azonnal belevágtok, vagy kivártok?
Pl. gondoljátok-e, hogy a ruhatáratok vállalhatatlan, és előbb fel kell javítani, mielőtt szorosabbra mernétek fűzni a kapcsolatot, esetleg mást javítani magatokon? Vagy kéne egy új berendezés, mielőtt felívnátok magatokhoz, mert ez mostani nem az ideális kettőtöknek, tervezitek-e, hogy dolgokat még megvalósítotok, mielőtt közeledtek?
Köszi! :)
Igen, csendes vagyok, bénázok, nem tudom hová nézzek meg ilyesmik. :) Volt, hogy meg is jegyezte, hogy elég fura vagyok, és furcsán viselkedek. Majdnem mondtam, hogy hát igen, miattad b.zmeg'. :) De szerintem tudta ő is. :)
Sajnos, vagy nem sajnos, nem láttam már pár hete, de még mindig rengeteget gondolok rá. :(
10: Mert annyira jó a kérdés!;) HEHE.:)
De igen, tényleg jók a válaszok.:)
:)
Mert pasija van és nem akartam elrontani a haveri "kapcsolatunkat" sem. :(
# 10 vagyok
Rendben, válaszolok én is :)
Az én helyzetem meg én vagyok a lány te sztoridból. Igen, sajnos megtetszett egy haver, és igen, azóta igyekszem kerülni, és a kapcsolatomra fókuszálni..
A nehezén már túl vagyok mostanra hálistennek, de nehéz volt szembesülni ezzel.
Annál a srácnál amúgy sosem tudtam eldönteni, hogy alapból miattam viselkedik úgy, mintha kissé zavarban lenne, mert még nem ismer annyira, vagy esetleg tetszhettem neki.
Mostanra már eljutottam oda, hogy ez már lényegében mindegy, lepörgettem a fejemben a frogatókönyveket, és felfogtam, hogy ez írtó rossz körülmény..
Szóval sajnálom, tudom milyen rossz ilyenbe csöppenni, én is sokáig emészettem magam.. :/
Ajj tényleg de jó olvasni ezeket a válaszokat!! :)
Én többnyire azt érzem, hogy körülöttem a férfiak adják a macsót, és nem merik megmutatni az érzékeny és sebezhető oldalukat, pedig pont erre vágynék! :(
Köszönöm, hogy leírtad. :) Igen, tényleg nagyon rossz. Azért jó, hogy így el tudom már képzelni a másik oldalról is a szituációt. Szinte biztos lehetsz benne, hogy miattad volt zavarban egyébként. :)
Én nem is tudom mikor fogom túltenni ezen magam. Ahogy írod, egyrészt nagyon zavar, hogy azóta kerüljük egymást, mert érzem, hogy emiatt van, de talán valójában jobb is mindkettőnknek. Én azért valamennyire ismerem a lányt és annyi alapján iszonyatosan egy hullámhosszon voltunk, szinte már ijesztően. Ezen kívül az én helyzetemben bőven tett is róla, hogy beindítson bennem valamit, annak ellenére, bár én nem mondtam neki soha konkrétan, mástól tudta, hogy tetszik nekem... :(
@16-nak írtam. :)
@17 A férfiak/pasik többnyire elnyomják az érzéseiket/érzelmeiket sajnos.
16-os vagyok
Hát én sokáig szenvedtem a srác hatása miatt.. (Talán túl sokáig is). Észérvek itt nem segítettek, sosem gondoltam volna.
"az én helyzetemben bőven tett is róla, hogy beindítson bennem valamit"
- Esetleg le tutod írni ezeket a dolgokat? :) (Persze általánosan, ha nem túl intim, mivel tett rá 1-1 lapáttal hogy így a hatása alá kerülj?)
Nálam a srác hol nagy szájú volt, pörgött, máskor meg csendesebb volt. Nagyon ritka volt, mikor pár percre ketten maradtunk, de akkor viszont érezhető volt a feszkó ( én is zavarban voltam), és úgy láttam ő is. Pl. első alkalommal hülyeséget beszélt, amire én is zavartan reagáltam, ő meg erre faarccal, komolyan nézett rám.. (??) :D Utána témát váltottunk és viccelődtünk is.
Ezután már "menekültem" attól viszont, h ketten maradjunk véletlenül, mert nem tudtam mit kezdeni ezzel a helyzettel. Társaságban pedig fel tudtunk oldódni, és tudtunk normálisan beszélni, még viccelődött is többször is. Szimpinek szimpinek tart pedig, amennyire levettem.
Másik alkalommal már összeszedtem magam és nem akartam ennyire idiótán viselkedni, zavarban lenni előtte(eleve idegesített ez is), erre tudatosan figyeltem már. De akkor úgy vettem észre, ő kerülte kifejezetten ezt, hogy kettesben maradjunk pár percre.
No mindegy, biztos csak abban vagyok, hogy én miért voltam ekkor befeszülve.
Jobb is, hogyha nem találkoztok, tudom, miyen nehéz.
Én úgy nem tudtam kiverni a fejemből, hogy 1-2 hónapok is elteltek, mire találkoztunk.
Elég sokáig tartott, mire nme csak modtam magamnak, hogy ez így sz*, hanem tényleg fel is fogtam, higy ez így nem jó, és nem akarom ezt..
El tudtam engedni, és tényleg nem akarok vele találkozni úgymond még egy jó ideig, de én már most a legutóbbi összejeövetelünknél is figyeltem arra, hogy ne adjak neki véletlenül sem olyan jeleket.
Azon túl, hogy kicsit inkább szótlanabb vagyok a társaságában, mást már nem produkálok, képes vagyok teljsne úgy viselkedni vele, mint bármely másik emberrel.
De a ketrec ajtaját nem akarom nyitogatni úgymond, érthető okokból.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!