Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megszoktam az egyedüllétet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszoktam az egyedüllétet?

Figyelt kérdés

Másfél éve szingli vagyok. Dolgozom , egyedül élek vannak terveim.

Vágyom is egy komoly kapcsolatra , meg nem is . Ha adott a lehetőség akkor valahogy már rögtön nem látom annyira vonzónak a dolgot.

Most lenne valaki , értelmes ,kedves de elbizonytalanodtam.

Ilyen helyzetben mit kéne tenni?

2018. febr. 3. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Megvárni amíg elmúlik a "nem is".
2018. febr. 3. 11:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálam is ez a helyzet, csak több ideje tart. Úgy gondolom, hogy amíg nem vágyom rá teljesen, addig felesleges bármibe is bonyolódni, tehát kiélvezem az egyedülállóság örömeit.
2018. febr. 3. 11:51
 3/6 A kérdező kommentje:

De most belegondolva ez vilag eletemben igy volt. Amikor kapcsolatba kerultem az sem volt egyszeru, akkor bolintottam ra mikor mar felo volt,hogy elveszithetem a masikat. Pedig szerettem oket, de valahogy nehezen mentem mindig is bele. Utana ezekbol tobb eves kapcsolatok lettek. De talan van nalam valami defekt, ami miatt nehezen kezdem el. :D

Most meg ugye az a helyzet all fenn, hogy raadasul meg regota egyedul is vagyok mar. Megszoktam.

A magam ura vagyok, nincs semmi stressz. Stb.

2018. febr. 3. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Talán félsz az elköteleződéstől?

Mert nálam is volt már olyan az egyik pasinál, hogy vágytam a kapcsolatra mikor egyedül voltam, ekkor jött ő, aztán mikor már benne voltam, akkor arra vágytam, hogy egyedül legyek. :D De ez egyszer fordult elő, viszonylag hamar abba is hagytam a dolgot és én akkor jöttem rá, hogy vele nem tudtam volna elköteleződni, mert nem is álltam rá készen, és ő sem volt erre megfelelő.

2018. febr. 3. 12:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha eljutok odaig, hogy belekezdek akkor mar megy es nincs gond. A kezdeteknel van bajom.
2018. febr. 3. 12:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Erőltetni nem kell. Engem pl. nem zavar az egyedüllét, csak azért nem jönnék össze egy csajjal sem, hogy ne legyek egyedül. Akkor gondolok kapcsolatra, ha tényleg erős a vonzalom a részemről.
2018. febr. 3. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!