Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszoktam az egyedüllétet?
Másfél éve szingli vagyok. Dolgozom , egyedül élek vannak terveim.
Vágyom is egy komoly kapcsolatra , meg nem is . Ha adott a lehetőség akkor valahogy már rögtön nem látom annyira vonzónak a dolgot.
Most lenne valaki , értelmes ,kedves de elbizonytalanodtam.
Ilyen helyzetben mit kéne tenni?

De most belegondolva ez vilag eletemben igy volt. Amikor kapcsolatba kerultem az sem volt egyszeru, akkor bolintottam ra mikor mar felo volt,hogy elveszithetem a masikat. Pedig szerettem oket, de valahogy nehezen mentem mindig is bele. Utana ezekbol tobb eves kapcsolatok lettek. De talan van nalam valami defekt, ami miatt nehezen kezdem el. :D
Most meg ugye az a helyzet all fenn, hogy raadasul meg regota egyedul is vagyok mar. Megszoktam.
A magam ura vagyok, nincs semmi stressz. Stb.

Talán félsz az elköteleződéstől?
Mert nálam is volt már olyan az egyik pasinál, hogy vágytam a kapcsolatra mikor egyedül voltam, ekkor jött ő, aztán mikor már benne voltam, akkor arra vágytam, hogy egyedül legyek. :D De ez egyszer fordult elő, viszonylag hamar abba is hagytam a dolgot és én akkor jöttem rá, hogy vele nem tudtam volna elköteleződni, mert nem is álltam rá készen, és ő sem volt erre megfelelő.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!