Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megszoktam az egyedüllétet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszoktam az egyedüllétet, lehet ebből gondom egy esetleges barátnő esetén?

Figyelt kérdés
Amúgy sem volt még nővel dolgom, amióta elköltöztem otthonról, azóta meg magam élek a lakásban. Jó, mert eltudok vonulni, nyugodtan koclulhatok, meg az én szabályain érvényesek, ugyanakkor néha előtör egy szerető nő hiánya, meg hát szégyen vagy nem szégyen, van libidóm. Meg nem csak az, szeretnék szeretni meg szeretve lenni. Viszont most itt az a bökkenő, hogy tartok attól, képes lennék e együtt élni egy nővel, mert már annyira megszoktam a szingliséget. Félek, hogy nagyon felforgatná az életemet, meg nem tűrne bizonyos dolgokat. És hát ugye, nekem is alkalmazkodni kell. Így annyira már nem is vonzó a kapcsolat.:)
2018. jan. 6. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez az alapvető probléma azzal, ha valaki a megszokottnál később kezd ismerkedni a másik nemmel. Szerintem az alaphelyzet ilyenkor az, hogy nagyon vágysz a barátnőre, de közben meg menekülsz is előle, még a gondolatától is beleborzongsz, hogy legyen csajod. Ez azért van, mert olyan mélyen beléd rögzült az eddigi állapot, hogy már az agyad is egy alapállapotnak fogja fel, és tiltakozik az ellenkezője - a párkapcsolat - ellen. Ez a forever alone-élet előszobája lehet, ha még sokáig húzod, de ne hagyd, hogy eluralkodjon ez rajtad.

A kapcsolathoz sok kompromisszum kell, ezt mindenki tudja, de ha szerelem van, akkor ezek "édes" kompromisszumok. Egyelőre csak azonm dolgozz, hogy kellőképp laza tudj lenni nők társaságában, és ha ezt tökélyre fejlesztetted, elkezdhetsz utazni egy konkrét nőre, akit kiszemeltél. Az együttéléses téma innen még nagyon messze van, addig még nagyon sok buktató vár rád, majd meg fogod látni. A nőkről is nagyon sok dolgot meg fogsz majd tudni, és rájössz, milyen bazi nehéz őket megérteni.

2018. jan. 6. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, egy helyen lesznek a zoknik.
2018. jan. 7. 08:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy és mióta vagy egyedül? Mindkettőtöknek alkalmazkodnia kell ilyenkor a másikhoz, de ez az adott embertől függ úgyis, hogy mennyire nehéz. Ezt nem tudhatod előre.
2018. jan. 7. 10:39
 4/5 A kérdező kommentje:
24 vagyok és 21 éves korom óta élek külön a szüleimtől.
2018. jan. 7. 17:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor azért még nem olyan vészes, mintha már vagy egy évtizede bepunnyadtál volna a magányba. Szerintem vágj bele és ne félj attól, hogy mi lesz, mert ugye ennyi erővel nem kezdenénk bele semmibe.
2018. jan. 8. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!