Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkohol nélkül nincs esély a szép nőknél/csajoknál?
Rengetegen vannak, akik nem isznak a szórakozóhelyeken, ehez a legjobb kifogás, hogy nem ihatok mert vezetek.
Ha okosan csinálod beszerzel egy Subaru Imreza WRX-es ruhát, meg eleg hozzá beszerezni egy mezei subarut... bemész a szórakozóhelyre meglebegteted a slusszkulcsot, oszt tapadni fognak a bigék, oszt pont leszarjak, hogy iszole vagy nem.
Hazafele meg már azt sem fogjak észrevenni hogy suzukiba vagy subaruba ülnek...
Ne legyél nyuszi menny partizni oszt húzz meg minden csajt aki a utadba toppan.
4-eske, hát nem tudom te biztos fejreállnál egy pohár sörtől is, de nem mindenki van vele ugyanúgy.. úgyhogy nem hiszem hogy el kellene valakit itélni az miatt hogy néhanapján megiszik valamit.
Egy buliban ha nem iszol akkor fognak kinézni, ha te úgy érzed magad és ez által úgy is viselkedsz(akár tudat alatt), hogy kinéznek téged/kívül álló vagy. Ha valaki rákérdez, hogy miért nem iszol és csak úgy lazán, félvállról valaszolsz, hogy Köszi, de nem kívánom vagy, hogy Köszi, nem szoktam akkor senki nem fog fenn akadna rajta, ha igen, akkor rossz társaságban vagy. Igaz lányként, de soha nem szoktam 1 vagy 2 üveg cidernél többet inni, de volt, hogy hónapokig gyümölcslevet ittam, mert nem volt kedvem ahhoz sem. És volt rá példa, hogy következő alkalommal másik lány is gyümölcslevét ivott csak, mert neki sem volt hozzá kedve.
Esetleg még mondhatod, hogy éppen gyógyszert szedsz, ha ismeretlenekkel nem akarsz belekeveredni ilyen témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!