Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Régebben volt egy lány, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régebben volt egy lány, egy munkatársam akibe szerelmes voltam. Ő is szeretett de volt barátja, ezért nem történt közöttünk semmi. Teljesen normális, rendes lány volt és szép is. Van rá esély hogy egy ugyanilyen lánnyal találkozzak?

Figyelt kérdés
2017. júl. 25. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Az a baj, hogy "kedvescsaba" a neved. Bezzeg ha "kedvesferi" lennél, jóval nagyobb esélyekkel indulnál :D
2017. júl. 25. 12:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen
2017. júl. 25. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Sok rendes normális szép lány van csak tudod ez önmagában kevés. De a kérdésedre a válaszom ja találsz,ha neked csak ez a 2-3 dolog szamít.

19/L

2017. júl. 25. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Már miért ne lenne rá esély? Ez a lány már nem dolgozik ott? Lehet, hogy van a közeledben hasonló,csak jobban körül kellene nézni ;)
2017. júl. 25. 22:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Ő sem és én sem dolgozunk már ott viszont azt tudom hogy a barátjával azóta is együtt vannak
2017. júl. 26. 05:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!