Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha valaki 30 év szerelmes olyanba akit 20 éve nem is látott?
Nem normális.
Azt se tudod, milyen ember. Csak egy álom képet kergetsz.
"20 éve nem láttam nem beszéltem vele facen nézegettem csak"
miért teszed fel ugyanazt a kérdést kétszer a szerelem topicban?
Úgy lehet elmulasztani, hogy hozzáfogsz új dolgokkal foglalkozni, pl.: önismerettel, megtanulni főzni, hobbiddal foglalkozni, sportolni, eljárni szórakozni, olvasni..stb.
Remélem tudod, hogy elvesztegettél az életedből x időt fölöslegesen? Azt az időt már nem hozhatod vissza.
Mindig kiakaszt, hogy mennyi undorító, gonosz, gúnyolódó, magát felsőbbrendűnek képzelő mocskos senkiházi van itt.
Kedves Kérdező, ne hallgass az ilyenekre, akik azt mondják, hogy "kezeltesd magad" - ezek a senkik csak nyomorult kis átlagemberek, akik az ilyen fellengzős - tévéből, internetről tanult - kinyilatkoztatási paródiáiktól érzik magukat valakinek, mert ők ugye helyretesznek. Tudtok ti gondolkodni?
Belegondoltatok, hogy esetleg ez egy komoly probléma is lehet az életében, és hasznos véleményeket kért?
Hol van belőletek az empátia? Nektek is, mint neki, majd.
Sokkal nkább fontos azonban, hogy igen, kedves kérdező, lehet normális.
Sok mindentől függ. A facebookon egyes aktív életet élőkről lehetséges reális képet kialakítani, ha ők elég gyakran és sokrétűen kommunikálnak ott.
Ha képben vagy, mi van vele, az akár reális érzelmekhez is vezethet, persze rajongás is van benne, de betegesnek nem lehet nevezni, nincs ezzel semmi probléma.
Ha nem hittem volna töretlenül, hogy akit szeretek, az nekem teremtetett, akkor is, ha nem találkoztunk több mint tizenöt évig, akkor ma nem lennék a házastársa.
Érdemes hinni a szerelemben, és persze próbálkozni.
Ha nem olyan, mint vártad, akkor úgyis könnyű kiverni a fejedből, ha viszont olyan, akkor nyert ügyed van, a lényeg, hogy ne az ilyen nyomorult rosszakaró random senkikre hallgass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!