Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes az a pasi, aki var egy lanyra hiaba van pasija?
Gonosznak fogtok tartani... Rám már 3 éve vár egy férfi. Tudja, hogy milyen a kapcsolatom a párommal. De nem érdekli. Találkozgatni akar, sokat ír nekem. Jó volna, ha egy kiegyensúlyozott kapcsolatom lenne, de ehelyett a párommal folyton "nagyon szerelmesek vagyunk" vagy éppen szakítunk. A fiú meg azt reméli, hogy az egyik ilyen szakítás végleges lesz.
Sajnálom, mert iszonyú lehet. De az a baj, hogy nem érti meg, hogy akármi is lesz ennek a kapcsolatnak a vége, vele nem fogok összejönni. Nem érzek iránta szerelemet. Sem őt, sem magamat nem akarom becsapni. De 3 éve alatt azért rájöhetett volna, hogy nem éri meg. (Mondtam is neki) Ilyenkor nem tudom mi van. Ráadásul még most is nagyon akarja.
Szóval szerintem igen, szerelmes. De sokat várni őrültség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!