Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem egy hónapja ismertem meg a barátomat, ő nyitott volt, én meg belementem a gyors tempóba. Kedvelem, de nem vagyok szerelmes. Lehet ebből még szerelem?
Mivel komolyabb lány vagyok, soha nem is vágytam futó kapcsolatokra, ő az első barátom (kicsit idősebb nálam).
Nagyon udvarias, kedves, mindemellett van egy-két tulajdonsága, ami zavar.
Érzem, hogy ő szerelmes... én viszont nem. Mit lenne érdemes ilyenkor csinálni? Kedvelem, megbántani meg főleg nem szeretném, úgyhogy nem akarok szakítani.
Reménykedem, hogy a részemről is ki fog alakulni több az ő irányába, de félek, hogy ebből nem lesz már szerelem.
Vélemény? Volt már valakinek hasonló?
#1:
Belém az első szex után szoktak szerelmesek lenni :-P
Melyik tulajdonságát találod zavarónak és miért? Ezeknek nagy jelentősége van, vagy inkább csak szokatlan számodra?
Másik, aki az előzőekben írta, így van. A helyzet az, hogy akivel első perctől a nő nem érzi nőnek magát, nem szimpatizál, nincs szikra, abból max barátság lesz.
Köszönöm a válaszokat!
Viszont kimaradt egy fontos rész a kiírásból: hogy igenis voltam már szerelmes belé ez alatt az egy hónap alatt, viszont ez az érzés hol eltűnik, hol visszajön. Pl. ezen a héten két nap volt, hogy alig éreztem valamit, egyszer meg rózsaszín ködben lebegtem.
Külsőre amúgy nagyon is tetszik! A számomra negatív tulajdonsága... mintha egy kicsit egoista lenne. Nem velem szemben, hanem néha a többieket nem veszi figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!