Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik meg valahol a vilagon normalis no?
Létezik még valahol a világon normális EMBER?
I mean... Oké, oké, én sem vagyok százas... Na de mikor valaki idegesítően ostoba vagy lusta... És mikor a többség emellé még egy hazug tetű is, hogy áthidalja ezt a két tulajdonságát... Akkor úgy mosolyogva nézek a kis kacsómra, hogy elég hosszúak az ujjaim és nem szorulok férfiakra.
Igen, az ember vágyik társra. DE nem szorul senkire. Legalábbis én többnek érzem a lét, mint a húst, ami a társkeresést illeti.
Nem lesz az sem nekem, sem másnak probléma, ha nem én leszek a ma esti töltötthús. :) Eddig ugyanis mindig az lett a sztori vége, hogy kapcsolat nem kell, de kislány, veled dugnék... Ehm... Hát mondjuk úgy, hogy erre nem vagyok kíváncsi. Aki pedig többet is akarna ennél, az meg nem egyenlő társ a szememben, mert sajnálom, egyszerűen tényleg annyira egysíkú, buta embereket ismertem meg, meg annyira lustákat, hogy nem vitt rá a lélek, hogy komolyabban akarjak velük ismerkedni.
Nem akarok senkit lenézni, de egy szint felett az ember csak undorodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!