Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valahol normális nő, aki elfogadja ezeket egy férfinál mert látja a jót az emberben? :/
Nem, nincsen, és egyedül fogsz meghalni, a hulládat pedig megeszik majd a macskáid.
(Bocs, hülye kérdésre hülye válasz...)
Biztos találsz magadhoz valót.
Idő kérdése.....
a szerelem nem ilyen dolgoktól függ...akármilyen lehetsz ha nem szeretnek beléd, ez mindenkivel így van, bárhogyis néz ki..
aki meg szeretni fog, az úgy szeret majd ahogy vagy
25L
Milyen értelemben "hülye"? Éjszakai sötétség van a fejében, és műveletlen, vagy csak szeret hülyéskedni, meg néha kicsúszik 1-1 átgondolatlan mondat?
Ha előbbi, akkor kizárt, hogy akarjak bármit az illetőtől. Ha utóbbi, az nem gáz, velem is előfordul, pl megkérdeztem a barátomat, hogy lehet-e együtt tartani két lány csigát. Hát igen :D vannak szőke pillanatai mindenkinek, megesik. (persze amint kimondtam, rájöttem, hogy BASSZUS)
A többi abszolút nem hátrány, sőt, némelyik inkább pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!