Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van valahol normális nő, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valahol normális nő, aki elfogadja ezeket egy férfinál mert látja a jót az emberben? :/

Figyelt kérdés
Aki nem veri át a másikat, nem hazudik (legalább komoly dolgokban) elfogadja olyannak a másikat amilyen, még ha kicsit hülye is, sokszor mond hülyeséget, későn kapcsol az agya időközönként, nem menő, nincs ecset haja, nem bulizós, nincs sok pénze, de tud szeretni teljes szívből... :)
2016. okt. 18. 20:59
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
"Aki nem veri át a másikat", van e olyan nő? ez a kis rész így akar hangzani. :)
2016. okt. 18. 21:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez elég nőies volt? Nőt keresel, vagy férfit?
2016. okt. 18. 21:03
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Nyugi, fordítva nem működik, nem fog rád írni senki se.
2016. okt. 18. 21:05
 4/11 anonim ***** válasza:
24%

Nem, nincsen, és egyedül fogsz meghalni, a hulládat pedig megeszik majd a macskáid.

(Bocs, hülye kérdésre hülye válasz...)

2016. okt. 18. 21:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Biztos találsz magadhoz valót.

Idő kérdése.....

2016. okt. 18. 21:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát a lottó ötöst könnyebb ma megnyerni mint ilyet találni, de nem esélytelen. :)
2016. okt. 18. 21:43
 7/11 anonim ***** válasza:
52%
Sajnos nagyon kevés ilyen nő van, főleg a mai világban. A többség vagy picsog, hogy senki rá se néz, de kapásból kiszórja ilyen-olyan indokkal a jelentkezőket, vagy húzza az agyad, aztán lelép egy másik kandúrral, vagy hülyét csinál belőled, és nem megy el randira, vagy szó nélkül eltűnik, esetleg jön a "nincs veled semmi baj, de maradjunk barátok" című semmitmondó dumával. Életem során max. 2-3 olyan nővel sikerült csak összefutnom, akit tényleg korrektnek és gerincesnek lehet tartani, a többség viszont bármit is hangoztat, hogy ő a valódi értékeket nézi, hogy ő nem lép le szó nélkül, nem hazudik stb., mégis segget csinál a szájából. Nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak a mai nőkkel, és bár nyilván én sem vagyok tökéletes, de nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy mindig mindent én csináltam volna rosszul. Kevés az olyan ember, aki önmagadért fogad el és szeret meg, nem pedig azt várja, hogy az ő kénye-kedve szerint változz meg, és te legyél Mr. Tökéletes (aki népszerű, nagydumás, sikeres, jó külsejű stb.). Ha egy pici is hibádzik valahol, akkor a nők többsége már alapból nem fog neked esélyt adni semmire, és vagy hazudik egy jót, vagy szó nélkül eltűnik (tisztelet a minimális kivételnek), és neked kell(ene) szarul érezned magad. Várom a lepontozást a véleményemért, akkor is csak azt tudom mondani, amit fentebb leírtam.
2016. okt. 18. 21:47
 8/11 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező, őszintén? Előbb futsz össze egy pingvinnel, mint egy ilyen lánnyal...
2016. okt. 18. 22:08
 9/11 anonim ***** válasza:

a szerelem nem ilyen dolgoktól függ...akármilyen lehetsz ha nem szeretnek beléd, ez mindenkivel így van, bárhogyis néz ki..

aki meg szeretni fog, az úgy szeret majd ahogy vagy

25L

2016. okt. 18. 22:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Milyen értelemben "hülye"? Éjszakai sötétség van a fejében, és műveletlen, vagy csak szeret hülyéskedni, meg néha kicsúszik 1-1 átgondolatlan mondat?

Ha előbbi, akkor kizárt, hogy akarjak bármit az illetőtől. Ha utóbbi, az nem gáz, velem is előfordul, pl megkérdeztem a barátomat, hogy lehet-e együtt tartani két lány csigát. Hát igen :D vannak szőke pillanatai mindenkinek, megesik. (persze amint kimondtam, rájöttem, hogy BASSZUS)

A többi abszolút nem hátrány, sőt, némelyik inkább pozitív.

2016. okt. 19. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!