Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2018. jan. 13. 09:24
2/9 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat kérek,köszönom!(ez lemaradt)
Ez egy tipikus női szituáció. Amikor nálunk a haveri körben volt ilyen, nem is egy alkalommal akkor megbeszéltük és engedett valaki, azé lett a nő akinek jobban kellett. A másik meg ment tovább, mert van még azért pár nő alatt punci.
Tapasztaltam már a te szituációdat is, évekig fasírtba lett a két csaj, fikázták egymást stb. pedig addig elválaszthatatlan öribarik voltak.
Mit nem tudtok ezen megbeszélni? Nem engedi az egótok, hogy bebukjátok ezt a farkat? 1000 fickó járkál még ezen kívül, de ti a nagy barátnők pont ezen az egyen vagytok lehorgonyozva.
2018. jan. 13. 10:33
Nem jó megoldás az, hogy átengeded. Ha kicsit elgondolkodsz, 3/0 boldog ember < 3/2 boldog ember. Beszéljétek meg.
2018. jan. 13. 11:25
igen ez csak ugy működik ha vmeikőtök enged.Sztem ne engedj még neked van bűntudatod mikor az állitolagos,bnőd akarja elöled elhappolni a pasit ugy hogy tudja hogy te hogy érzel.Neki nincs bűntudata hát neked se legyen .Próbáld elengedni ezt az érzést hogy a bnőd miatt te add fel és átengeded neki.Akkor is bűntudatod lessz mert a szerelmed csalodni fog benned nagyot mert ezzel csak azt bizonyítod hogy gyáva vagy és hogy akkor nem is szereted igazán őt.Ugyhogy szedd össze magadat és menj oda hozza és mond el neki hogy mit érzel.Remélem tudtam segiteni.:)
2018. jan. 13. 14:59
6/9 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy már csak a szerelmem miatt sem kellene átengednem a barátnőmnek,de a lelkiismeretem nem engedi.
Már próbáltam vele ezt megbeszélni,de mindig azt mondja,hogy"nyugodtan. Max. kisírom a szemem,de nyugodtan." Én így nem tudok bűntudat nélkül a fiúval lenni. Ha a bnőm meglátja,hogy akárcsak beszélgetünk,megsértődik,féltékenykedik.
De ha àtengeded neki akkor a bnőd lefog szarni .Ha már most ezt csinàlja akkor később csak rosszabb lessz .Nem a bnőddel fogsz közös êletet tervezni hanem a pároddal .A barátok jönnek mennek ez igy szokott lenni.
2018. jan. 13. 17:57
Még gimis voltam mikor egy srácba totàl bele voltam zúgva és lattam rajta hogy ő is viszont csak nem mert lépni és én sem.Az exe is az osztályba jàrt és engedtem a nyomàsnak és elengedtem őt ami iszonyú borzasztó érzés volt és a mai napig nem tudtam magamnak megbocsátani ugy éreztem hogy becsaptam.Flörtölgettünk de a végén egy másik sráct vàlasztottam és láttam az arcàn a csalodottsàgot fàjdalmat.Azota együtt vannak .Annyi a különbsêg hogy az exe nem volt a bnőm.
2018. jan. 13. 18:01
9/9 A kérdező kommentje:
A bnőmmel jó a kapcsolatunk,csak most itt a szerelem+a családjával is gondjai vannak. Egyébként nem ilyen. Pont ez okozza a problémát.
További kérdések: