Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 31 éves férfi tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 31 éves férfi tényleg akarhat valamit egy 18 évestől?

Figyelt kérdés

Barátnőm kezd beleszeretni. Érett lány nagyon a világ dolgait tudja elég rendesen sok mindenen ment keresztül (mielőtt jönne az ítélkezés igen 18 évesen tudja a dolgokat). A férfi beszélget vele néha találkoznak megnyílt neki a régi dolgairól (nem párkapcsolati dolgokról). Teljesen úgy beszélnek, hogy megértik egymást.

17/L vagyok

2018. jan. 4. 17:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
nekem "udvarolt" egy 30 éves férfi, mikor 18 voltam... az elején nagyon-nagyon nyomult, én naiv kislány meg odavoltam meg vissza, h egy (tényleg) intelligens, felnőtt férfit érdeklek... nem voltam tapasztalt férfiak terén (most sem vagyok, lényegtelen), de akkor még sokkal naivabb voltam... ez ment kb 2 hónapig.. mikor látta, h nem adom be a derekam, fokozatosan kezdett távolodni. alapvetően kissé nárcisztikus alkat volt, folyton csak önmaga érdekelte, ha valahogy felém terelődött a téma, láthatóan unatkozni kezdett. végül aztán valahogy elcsitult ez a "hullám"...mára jó barátok vagyunk, és én nagyon örülök neki :) ez egy személyes tapasztalat. de...én nem mennék bele. igenis számít a kor.
2018. jan. 25. 22:13
 22/28 1112 ***** válasza:
Szerintem igen. Szerintem akár még komolyat is
2018. jan. 25. 22:15
 23/28 anonim ***** válasza:
Szerintem egyrészt szexet. Másrészt, írod is, hogy beszélgetnek is, a férfinak imponál, hogy a 18 éves lány felnéz rá, hogy issza minden szavát. Hogy kipanaszkodhatja neki magát, esetleg, vagy elmélkedhet az élet dolgairól egy 18 évesnek, amit esetleg a saját ismeretségi körében nem tehet meg valamiért, mesélhet az életéről, emlékeiről, tapasztalatairól, viheti a szót. És a lány figyel rá. Gondolom jól néz ki a csaj, a fickónak ameddig ez kényelmes, addig elvan benne. Kis kikapcsolódás neki, kellemes időtöltés. Ennyi. Mai világban ez így ennyi.
2018. jan. 25. 22:49
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Én 18 voltam mikor megismerkedtem a párommal aki akkor 30 éves volt.

3 éve vagyunk együtt.

2018. jan. 26. 16:40
 25/28 anonim ***** válasza:
Ès ha szexet akar? Annak csak örülhet, mert vonzónak találja. Szerintem, a jó kapcsolatok úgy kezdődnek, hogy vonzódnak egymáshoz a felek. N
2018. jan. 26. 17:18
 26/28 anonim ***** válasza:
Ja, p..nát. :D
2018. febr. 5. 16:15
 27/28 anonim ***** válasza:
Igen tudjuk minden 18éves lány "érett" és tud mindent a világ dolgairól. Én is azt hitten 18évesen, majd 22évesen is és 25évesen is hogy mindent tudok.Most 29felé kezdem belátni ennek sosincs vége,gondolom 30+ felett megint rádöbbenek mekkora hülye voltam voltam eddig és mit rontottam el,vagy gondotam másképp. A pasi valószínű szexet akar,és megmondom őszintén,azért kezd a fiatal nőkkel mert a saját korosztályának nem kell.Magyarul van vele valami bibi,amit nyilván a barátnőd még nem lát.Aztán pár én múlva mikor megjön az esze, rájön mennyi időt pazarolt egy selejtre.Van ilyen ismerősöm,32évesen 15éves barátnője volt.A csaj betöltötte a 18at és kirakta a csávót,aki azóta is egyedül van. Szóval ne legyek vészmadár de ebből jól nem fog a barátnőd kijönni.Mégis mi lenne a téma köztük.Ejj Julika hogy telt a suli ma?Egyest kaptál?! Na gyere ide jól elfenekellek...Vagy a barátnőd nem érti meg miért fáradt vagy ingerült a pasija aki lehuzott 8-12órát munkába.. Egy értelmes felnőtt férfi olyat választ aki már legalább dolgozik,hogy tudják majd együtt építeni a jövőt ha komolyabbra fordul.
2018. febr. 5. 16:44
 28/28 anonim válasza:
Persze hogy akarhat. Ha úgy érted akarhat e komoly kapcsolatot, családot. Igen. Akarhat.
2018. febr. 12. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!