Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi akarhat CSAK baratkozni egy nővel?
Akarhat.
Amúgy millió ilyen kérdés volt már, minek feltenni újra?
Kedves Kérdező!
Tapasztalatom szerint érett személyiségű különneműek képesek akár barátságot kiépíteni és fenntartani. Itt az érett személyiségű (tehát egymást tisztelő, a nemiségnek külön teret biztosító, megfelelő önkontrollal rendelkező, felnőtt) kifejezést alá kell húznom.
H a te konkrét esetben mi a helyzet, van-e vmi hátsó szándéka, azt meg fogod tudni idővel.
én szoktam, mondjuk ha a segítség "hátsó szándék", akkor igen
csak úgy ismeretlenekkel nem, viszont akiknek segítek azoktól nem akarok semmi komolyabbat, csak segíteni nekik
#8:
ez nem igaz, a legjobb lány barátomat kb 10 éve ismerem, elég jó csaj, mindketten szinglik vagyunk és mégsem hajtunk egymásra, testvérként tekintünk egymásra és én soha nem kockáztatnám ezt a barátságot egy esélyes kapcsolatért, ő sokkal többet jelent nekem, mint, hogy párkapcsolattal kockáztassam ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!