Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 31 éves férfi tényleg akarhat valamit egy 18 évestől?
Barátnőm kezd beleszeretni. Érett lány nagyon a világ dolgait tudja elég rendesen sok mindenen ment keresztül (mielőtt jönne az ítélkezés igen 18 évesen tudja a dolgokat). A férfi beszélget vele néha találkoznak megnyílt neki a régi dolgairól (nem párkapcsolati dolgokról). Teljesen úgy beszélnek, hogy megértik egymást.
17/L vagyok
Akarhat.
16 voltam, mikor megismerkedtem a párommal. Ő 32. Barátságot és később szexet akart ill akartunk.
2 év után rájöttünk, hogy hiába tagadni, egymásba szerettünk. Összeköltöztünk, s azóta boldog párkapcsolatban élek.
Azt hiszem kicsivel több nehézség akad egy olyan párkapcsolatban, ahol ekkora a korkülönbség. De ha tényleg egymáshoz valók, akkor meg tudják oldani.
A gyerekvállalás időpontja egy elég kényes téma ilyen helyzetben-feltéve ha akarnak. Az ismerősöknek-ismeretleneknek és a családnak is meg lesz a véleménye róluk.
20/n
Azt a harminéves férfit inkább jobb elkerülni, aki bármit is akarna egy tizenévestől vagy huszonpárévestől. Ez egy intő jel, ha értelmileg és érzelmileg egy gyerek szintjén van még egy felnőtt férfi.
"(mielőtt jönne az ítélkezés igen 18 évesen tudja a dolgokat)" - "Tudja a dolgokat" :D Valamit biztos tud ez a komoly 18 éves érett felnőtt (nehéz kibírni röhögés nélkül), de az a valami nem sok.
Lehet mondani, hogy a férfi szexet akar, de lehet a csaj is csak ezért akarja. Láttam ilyen esetett, a kiscsaj rafinált, okos volt, ügyesen kijátszotta a férfit. Most nem arra értem, hogy kifosztotta a vagyonából, de szexuálisan a csaj ügyesen irányított. Évekig nem volt köztük semmi, mikor a csaj 22 éves volt és szakított az akkori haverjával újra összejöttek dgni. Aztán párhónap után megint szétmentek.
Szóval nem csak a férfi lehet "defektes"
Egy harmincas pasi sem akar komoly kapcsolatot, sőt nincs harmincas pasi komoly kapcsolatban.
Egy harmincas pasi mindig is csak dugni akar...
30/Pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!