Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 31 éves férfi tényleg akarhat valamit egy 18 évestől?
Barátnőm kezd beleszeretni. Érett lány nagyon a világ dolgait tudja elég rendesen sok mindenen ment keresztül (mielőtt jönne az ítélkezés igen 18 évesen tudja a dolgokat). A férfi beszélget vele néha találkoznak megnyílt neki a régi dolgairól (nem párkapcsolati dolgokról). Teljesen úgy beszélnek, hogy megértik egymást.
17/L vagyok
Minimum szexet, de miert ne lehetne kizart, hogy tobbet. Ha mindket felnek jo, akkor szerintem mindegy a korkulonbseg. Voltam mar egyutt fel olyan idos csajszival, mint en.
van egy olyan erzesem, hogy te vagy a kerdesben.
Naná, pont a harmincas férfiak azok, akik egy életre meg akarnak fogni egy fiatal csajt, mert most van utoljára esélyük erre.
Szerintem pillanatok alatt megkéri a kezét.
Aztán majd, ha a pasi 50 felé közeledik, újra hajtani fogja a fiatalokat..
Nem számít ez a "megnyílósdi", a barátnőd legnagyobb erénye a pasi szemében a kora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!