Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 31 éves férfi tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 31 éves férfi tényleg akarhat valamit egy 18 évestől?

Figyelt kérdés

Barátnőm kezd beleszeretni. Érett lány nagyon a világ dolgait tudja elég rendesen sok mindenen ment keresztül (mielőtt jönne az ítélkezés igen 18 évesen tudja a dolgokat). A férfi beszélget vele néha találkoznak megnyílt neki a régi dolgairól (nem párkapcsolati dolgokról). Teljesen úgy beszélnek, hogy megértik egymást.

17/L vagyok

2018. jan. 4. 17:52
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Szexet.
2018. jan. 4. 17:57
 2/28 Diavolino44 ***** válasza:
81%

Minimum szexet, de miert ne lehetne kizart, hogy tobbet. Ha mindket felnek jo, akkor szerintem mindegy a korkulonbseg. Voltam mar egyutt fel olyan idos csajszival, mint en.

van egy olyan erzesem, hogy te vagy a kerdesben.

2018. jan. 4. 17:58
 3/28 anonim ***** válasza:
52%
Az nem biztos hogy szexet,lehet komolyan is gondolhatja.Attol hogy annyi az év közöttük még nem feltétlen hogy szexet akar.
2018. jan. 4. 18:03
 4/28 anonim ***** válasza:
75%

Naná, pont a harmincas férfiak azok, akik egy életre meg akarnak fogni egy fiatal csajt, mert most van utoljára esélyük erre.

Szerintem pillanatok alatt megkéri a kezét.

Aztán majd, ha a pasi 50 felé közeledik, újra hajtani fogja a fiatalokat..

Nem számít ez a "megnyílósdi", a barátnőd legnagyobb erénye a pasi szemében a kora.

2018. jan. 4. 18:04
 5/28 A kérdező kommentje:
Már voltak ketten lett volna rá lehetőség akár nyomulásra csókra de nem tette.
2018. jan. 4. 18:04
 6/28 A kérdező kommentje:
Szerintem lehetne köztük több, mint csak szex. De ez csak az én véleményem azért kérdezek mást :D
2018. jan. 4. 18:09
 7/28 anonim ***** válasza:
30%
Nem, 29 felett mindenki automatikusan csak szexet akar, ezt mindenki tudja a gyk-n.
2018. jan. 4. 18:22
 8/28 1112 ***** válasza:
76%
Szerintem igen, ismerek ilyesmi életkorokkal egy szerelmes párt, már tök jól megvannak évek óta.
2018. jan. 4. 18:24
 9/28 anonim ***** válasza:
Én szexet akarnék, és barátságot, izgalmat.39f.
2018. jan. 4. 19:02
 10/28 anonim ***** válasza:
Valószínűleg szexet, de biztosan vannak ritka kivételek.
2018. jan. 4. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!