Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is fél ettől?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha már volt, de más nem fél attól, hogy sose talja meg a nagy "Őt", az ifazi nagybetűs szerelmet? Olyan kicsi rá az esély, és bár én nagyon fiatal vagyok (20) mégis, annyira félej, hogy sose találom meg a szerelmet(voltak kapcsolataim stb de sose éreztem,hogy szerelmes lennék) és annyira félek, hogy talán ez csak egy álom marad, és szerelem nélkül kell meghaljak..más nem fél ettől?2017. dec. 25. 23:50
11/12 anonim 

válasza:

Aminek el kell talalnia hozzad, azt ugysem allithatod meg :). Szoval, ne aggodj ezen. A mi esetunkben pl. soha nem kellett volna egymassal talalkoznunk, de a talalkozas elotti idoben mindketten akaratlanul is olyan donteseket hoztunk, amik elkerulhetetlenne tettek a talalkozast. Igy kerult egy metropoliszba, egy napon, egy esemenyre pontosan egymas melle. O raadasul az utolso percben valtoztatta meg a repjegyet :). Egy nappal elobb jott volna, es akkor sosem ismerjuk meg egymast. De hat igy volt megirva, semmit nem tehettunk :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!