Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is fél ettől?

Nem. A félelem egy gyengeség, amit mások kihasználnak.
Inkább csak rossz érzés, de nem szabad félni.

Én egyszer már megtaláltam a számomra tökéletes nagy Őt, de tönkretette a kapcsolatot azzal, hogy szakított, másnap meg újra akarta kezdeni. Sajnos onnantól képtelen voltam elhinni, hogy van értelme ennek a kapcsolatnak. Ezek után nem félek, hogy egyedül maradok. Úgy legalább biztosan nem esek pofára még egyszer ekkorát. :)
21N

nincs olyan, hogy nagy Ő. Amint ez tudatosul benned, máris felszabadulsz a nyomás alól.
Van akikkel nagyon összeillesz, van akikkel többé-kevésbé, és van akikkel nem. Mindegyik halmaznak (alapvetően ha jól emlékszem 8 féle embertípus van) rengeteg ember a tagja. Sok olyannal találkozol majd, akivel összeillesz, lesz olyan, nem is egy, aki majd megtetszik és akiknek te is megtetszel.
Ha hiszed, ha nem, ez még a könnyebbik fele. Nem ez a nagy munka (bár persze ezért is tenni kell). A nagy munka ezután jön - pont azért, mert nincs nagy Ő.
A kapcsolaton folyamatosan dolgozni kell. Tenni értetek. 1-2-10 év után is, különben ellaposodik, kihűl.
Szóval ne félj :) És ne görcsölj, ne keress kétségbeesetten. Találd meg azt, aki TE vagy, legyél boldog, kiegyensúlyozott és elégedett - először egyedül. Aztán ha ez megvan, akkor majd jönnek azok az emberek, akikkel jól kiegészítitek egymást.

,,A kapcsolaton folyamatosan dolgozni kell. Tenni értetek. 1-2-10 év után is, különben ellaposodik, kihűl."
Valaki magyarázza már el nekem, hogy ennek mi értelme. Miért kell erőlködni, meg tenni érte stb. A kapcsolat nem a szerelemről szól, ami minden de nem erőlködés? Vagy egy barátság nem arról szól, hogy iszonyat jól elvagyunk, beszélgetünk, hülyéskedünk, nem kell erőlködni meg ,,ápolni a barátságot?
Mert lelki társ, legjobb barát lehet egy velem egyező nemű is, vonzalomtól, szerelemtől függetlenül. Szóval találok valakit akivel szeretjük egymást mondjuk 2 évig de utána elmúlik, viszont jól elvagyunk mint két ember, de semmi extra. Viszont ha szakítunk lehet hogy még életemben vagy 8x szerelemes leszek. Tehát azzal hogy fent tartsunk a párkapcsolat (amúgy szerelem nélküli kapcsolat) látszatát, már soha többé nem vonzódhatunk senkihez (házasság). És ha mégis bekövetkezik ez, jön az hogy mekkora szar emberek vagyunk hogy megcsaljuk az a párunkat. Khmm.. Mi értelme ennek a nagy Ő álomnak meg ,,nagybetűs" szerelemnek?
Miért várják ezt az emberek az élettől?
A szerelem egy drog, a lelki társ téma egy teljesen más dolog. Miért kell ,,nagy Ő"-zni?
Meg életcélként kitűzni a nagy Ő megtalálását?
Mert ezt láttuk az amerikai filmekben?
Nem vagyok egy földhözragadt ember, de ezt mégis sok nekem ami megy itt ezen az oldalon meg az életben is a ,,szerelem" körül.
Kvára unom.
Mi lesz ha nem találom meg a nagy őt? :"(
Ez lesz bvzdmeg. Nem fogod megtalálni. Mert nem létezik. Nem létezik. Fogjátok fel. Nem létezik.
Szaporodni akaró fiúcskák és lányocskák egymásra találása, szerotonin, dopamin, oxitocin, magány, menekülés. Amerikai filmek. Álmodozás. Ezek léteznek.
21l

Ja amúgy meg a szeretet meg legjobb barátság meg egymás megszokása, már rég nem szerelem... Vajon ha nem lenne társadalmi elvárás a párkapcsolatban élés akkor mi lenne?
Ja és nem a szerelem ellen vagyok, ne értsétek félre. Csak úgy érzem az emberek rosszul gondolkodnak erről.

Azok, akik csak mindig tesznek érte, hogy működjön a kapcsolat, miért vannak egy rossz kapcsolatba?
Kérdező, igen, még nincs meg, sokakban felvetődik a félelem, meg lesz egyáltalán akit keres, akire vár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!