Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ettől gonosz vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől gonosz vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akibe szerelmes vagyok, de neki van valakije, így tudomásul vettem, hogy csak barátok lehetünk. Nem is próbálkoztam soha többel. Viszont a napokba mondta, hogy nagyon a végét járja a kapcsolat, sokat veszekednek, stb, stb... És mikor ezt mondta, hirtelen megörültem, de aztán pillanatok alatt meg is bántam, hogy hogy lehetek ilyen önző, és nagyon lelkiismeret furdalásom volt, hogy így éreztem, még ha csak pár másodpercig is.

Érthető volt a reakcióm, vagy nagyon csúnya dolog volt?

2017. máj. 9. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
23%
Érthető, de akkor is csúnya dolog.
2017. máj. 9. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:
46%

Attól hogy te szeretsz valakit, nem biztos, hogy össze is illetek. A veszekedés meg minden kapcsolatban van, ha ezért szakítanának, akkor nem tud konfliktust kezelni egyik se.

Ha szét is mennek, gondolom egy jó darabig szeretne majd egyedül lenni a srác.

2017. máj. 9. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
A lehetö legtermészetesebb reakcio. Az, hogy legyürted ezt az érzést nagy jellemre vall. (Mondhatnak akármit!!!!)
2017. máj. 9. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
első kettővel ne is foglalkozz.. fától az erdőt.... és nem ,nem vagy önző.:) Inkább a srác egy szánalmas,agyhalott csicska,aki nem mer kilépni egy begyepesedett kapcsolatból. Mert a kényelem miatt kapaszkodik ebbe a sivár kapcsolatba. Téged még ki kell ismernie. Az meg már kihívás. Második... Te meg ne gyere azzal,hogy minden kapcsolatban vannak veszekedések,mert 2 hete te egy oké. De már 2-3 naponta is sok,nem hogy naponta. Ha ha havi 1-2 vita lenne gondolom a Maugli gyerek sem mondta volna azt amit. Kis naív :)
2017. máj. 9. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:

vigyázz, ez csapda is lehet!!!

pont így jártam, belezúgtam egy srácba,folyton panaszkodott a nőjére, h. nem bírja elviselni, boldogtalan, és hogy agyal a szakításon.

én ezt el is hittem, köztünk alakultak a dolgok.

majd amikor finoman céloztam rá, h. ne legyen 3 szög, és ha úgyis szar a nőjével minden, ki is léphetne, mert én viszont szeretem, akkor visszatáncolt, és azt kamuzta, nem is olyan szar minden.

ez egy taktika is lehet: mert én pl. megsajnáltam, amikor panaszkodott.

majd kibökte, h. a szex is hiányzik neki, de nem voltam hajlandó semmi ilyesmibe belemenni.

ha meg akar fektetni, és csak arra kellesz neki, akkor persze, h. panaszkodik.

amúgy ennél genyóbb húzás nem sok van, amior vki a párjára panaszkodik annak a háta mögött, tökre megalázó.

akkor mi a szarnak van vele??!!

ezt kérdezd meg tőle!!!

2017. máj. 9. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Ugyan az mint ötösnél, csak mi szexeltünk még mielőtt szakított volna a csaj. Most elvileg nincs senkivel.

30/f

2017. máj. 9. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!