Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy gonosz ember tud szeretni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy gonosz ember tud szeretni?

Figyelt kérdés
A barátommal két hete vagyunk együtt és most kezdjük csak megismerni egymást.Nemrég kerestem valamit a laptopja előzményei közt és furcsa dolgokat találtam.Eddig fogalmam sem volt hogy miből van neki pénze,de most ráleltem az igazságra.Van egy internetes oldala amin keresztül naponta több embert ver át,lelkiismeret furdalás nélkül.(Körülbelül 10 ezer forintot zsebel emberenként).Szerintetek egy ilyen ember tud szeretni valójában,vagy engem is csak kihasználna a párkapcsolatban?

2014. júl. 20. 15:21
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
miket csinál? én is gonsoz akarok lenni
2014. júl. 20. 15:22
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Ha ezek után még megfordul a fejedben, ohgy vele maradj, akkor meg is érdemled, hogy kihasználjon.

Remélem megjön az eszed és feljelented. Különben bűnpártolásért te is mész a sittre.

2014. júl. 20. 15:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Én gonosz vagyok és tudok szeretni..
2014. júl. 20. 15:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
öregnek érzem magam...
2014. júl. 20. 15:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Szereti a pénzt is, nem?
2014. júl. 20. 15:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Két hete együtt vagytok, te már a böngészője előzményeit nézed majd meglátsz egy oldalt amire nagy betűkkel oda van írva hogy átverés, de minimum az oldal aljára kisbetűkkel, vagy akkor hacker vagy hogy neked egyből feltűnt hogy ez egy piszkos üzlet.... seems legit.
2014. júl. 20. 15:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Az üzlet lényege röviden.Információt árul,sportfogadáshoz tippeket.Onnan gondolom hogy átverés mivel az "ügyfelek" nem éppen dicsérő üzeneteket írnak neki.
2014. júl. 20. 15:58
 8/8 Különlegescsajszi ***** válasza:
attól,mert azt csinálja,azt a pénz miatt teszi,tudod ma a pénz nagy úr,te nem vagy pénz,veled miért csinálna hasonlót? Ha csak nem vagy tehetős,de ha az vagy,óvakodj.
2014. júl. 20. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!