Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasid azt mondta volna neked korábban, hogy ő nem mondja ki azt a szót, hogy "szeretlek", mert korábban nagyot csalódott az exében vagy exeiben, és ezért óvatos ezzel a szóval, de ettől függetlenül szeret téged, akkor te mit szóltál volna ehhez?
Ha még nem kész rá, ne mondja ki.
De, ha azt látom rajta, hogy nem szeret, nem vagyok neki fontos, elküldtem volna.
Kicsikarni meg nem fogom tőle ezt a szót, annak mi értelme lenne?
és? ha veled van kit érdekelnek az exei...
ha még nem zárta le, minek kezdett kapcsolatba?
annyira szánalmas ez, és az is hogy egyes nők mindent elnéznek...utána meg ide járnak sírni.
amúgy az tény hogy amíg nem kész ne mondja ki...de így kijelenteni h sose fogja kimondani mert csalódott ebben meg abban kit érdekel? Te nem ők vagy...miért fosztana meg ettől?
akkor ezzel az erővel ne is szexeljen..mert csak emlékeztetni a régi csajaival a kefélésre...ja hogy az már nem megy? ahhammm...
töketlen senkiháziak, és ezeknek van barátnője...nevetséges.
Mindenki csalódott már drága, nem azzal vállalod a legnagyobb kockázatot, ha őszinte vagy. Ez még semmi, ez az alap lenne, ha te ettől is tartasz, mit várhat el tőled az ember egy kapcsolatban? Óvatosan adagolod a szeretetet is, nehogy a múlt árnyéka újra megkísértsen?
Esetleg mi van, ha teszem azt te picit többet adsz, mint amit tud a másik nyújtani? Ez sajnos nem így működik.
Ha valaki fél kimutatni az érzéseit akkor inkább ne mondja ki, de ilyen körülményes körmönfont indokot ne találjon ki, hogy miért nem. :)
Azt, hogy egyértelmű, hogy nem egymást keressük.
Aztán leléptem volna.
Nem normális aki így vélekedik. Nőljön fel!
F34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!