Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem egy nyelvet beszélünk de lehet hogy ettől vonzódunk egymáshoz?
Pár hete megismertem egy külföldi csajt és angolul kommunikálunk de az én angolom nem jó. Az övé viszont nagyon jó. De először csak poénból szólítottam meg. Elég "felső kategóriás" a csaj úgy hogy nem gondoltam arra hogy esetleg lehet is köztünk valami. Szóval mindent lazára vettem. De az angolom miatt azt hittem egy idő után nem fogunk már beszélgetni se semmi. De egyre többet és eléggé flörtölget. Ami tetszik. De nem tudom hogy mennyire zavarja az hogy nem beszélek jól angoluk. Bár így nagyobb szerepet kap a testbeszéd. :)
De arra vagyok kíváncsi hogy emiatt vonzódhatunk egymáshoz? Legalábbis számomra jó kihívás. De nem tudom neki mennyire jön be ez a helyzet. Szerintetek?
Ez egy nagyon jó ok arra, hogy jobban ráfeküdj az angolra. Tessék bővíteni a szókincsed.
Elég béna egy idő után, ha mindenre csak az írod,hogy good good, i like too, sure :D
Vonzalom igen, de több nem, mert neki olyan vagy, mint egy kisgyerek vagy egy fogyatékos, akivel nem lehet rendesen megtárgyalni a komolyabb témákat, ergo minek menne bele komoly kapcsolatba.
Szórakozik egy kicsit, aztán odébbáll, ha nem tudsz nyelvileg fejlődni, mert unalmas leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!