Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal szokásunk, hogy csak akkor beszélünk, mikor találkozunk, telefonon nem. Most nekem mégis hiányzik. Haragudna szerintetek, ha felhívnám munka után?
Figyelt kérdés
Nem találkozunk még 1 hétig.2016. ápr. 8. 10:21
1/6 anonim válasza:
Ha megharagszik akkor kuka mert zavarja ha keresed és ez nem illik bele egy kapcsolatba.
2/6 anonim válasza:
Kétlem, hogy haragudna. Lehet, hogy még örülne is neki.
3/6 anonim válasza:
Persze, hívd fel, mondd az elején, hogy most csak pár percre hívod hallani a hangját, biztos örülni fog neki, azután pedig mondd neki, hogy igaz este dumálhattok hosszabban is, súgni akarsz neki valamit (úgy cicásan, tudod) ;) Kíváncsi lesz tutti :) 27 L
4/6 anonim válasza:
Hivjad persze, en se szoktam telozni de orulnek ennek akkor is.
5/6 Ypszilon1980 válasza:
Ez milyen szokás? El nem tudom képzelni, hogy ne beszéljek telefonom azzal, akit szeretek.
6/6 trükkös válasza:
Ez is egy idióta szokás, semmi köze a szeretethez meg a szerelemhez, 50éve sem telefonálgattak napi 20órákat akik szerették egymást, ennek a kornak egy felvágós telebeszélt baromsága, nyílván aki igazán szeret egyértelműen örülne ha felhívod, de amiket tapasztalok ez az éjjel nappal beszélgetés facebookozás teljesen elmebeteg munkahelyeken mindenhol.Mindenkinek van magánélete is aki a ki....ott telefonjával tölti az azt se tudja mi a nagybetűs élet, amikor együtt vagytok az már hasonlít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!