Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek 35-40 közötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 35-40 közötti pasihoz 25-30 közötti nő túl fiatal? Tehát kb. tíz év korkülönbségről beszélünk. Köszönöm az esetleges válaszokat!

Figyelt kérdés

2016. aug. 18. 03:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem az évek száma a lényeg, hanem azok aránya. A példában említett arányok teljesen korrektek. Ilyen korú emberek között még nincsenek különösebb generációs különbségből adódó problémák. De például egy 20 év egy 40 éves között már bizony lehetnek és ez nem túl bíztató jövőt vetítene előre a kapcsolatra nézve. De egy 40 éveshez egy 30 éves már jól passzol.
2016. aug. 18. 03:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. 5-10 év belefér. Nem ettől függ, hanem attól, hogy megértik-e egymást és jól érzik magukat együtt,szeretik-e egymást.
2016. aug. 18. 05:50
 3/11 anonim ***** válasza:
A példában viszont a különbség 5-15 év, ekkora szórással értelmetlen a kérdés. Konkrét számokat mondj!
2016. aug. 18. 06:11
 4/11 Költőnő? ***** válasza:
Sztem ebben a korban már nem sok 10-15 év. Jó esetben nagyjából ugyanabban az életszakaszban járnak. Dolgoznak, építik az életüket. Bár ezekben az életkorokban is lehetnek eltérőek a szellemi érettségi fokok, de elméletileg azok sem olyan nagyok. Elméletileg. Aztán azért mki látott/hallott már kivétekelet/kivételekről.
2016. aug. 18. 07:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Ebben a korban már általában ugyanazok az életcélok,úgyhogy szerintem nem okoz gobdot ez a különbség!
2016. aug. 18. 07:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, általánosságban.

Egyénenként azonban az érettség foka és az egények nagyon eltérhetnek. Én közeli ismerettsegben vagyok olyan 36 éves férdival, akinél én, a magam 25 évével sokkal érettebb vagyok párkapcsolati téren. Szóval ez teljesen egyéni.

2016. aug. 18. 08:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálunk működik 3 éve. 21/N 38/F
2016. aug. 18. 09:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen fizikai állapotban vannak, és milyen a gondolkodásuk. Lehet hatalmas különbség 10-15 év korkülönbség esetében, és lehet hogy senkinek fel sem tűnik. Nekem úgy 10 év az, amit kellemes korkülönbségnek érzek a javamra, de ez nem mindenkinél van így...
2016. aug. 18. 10:25
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. aug. 19. 00:28
 10/11 A kérdező kommentje:
#6-os válaszolónak: kérlek írj privátban ha van időd, szeretnék erről bővebben hallani, vagy írd ide a közösbe, hogy miért mondod ezt.
2016. aug. 19. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!