Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem beszélünk róla?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit pár hónapja ismertem meg és sok időt töltöttünk együtt. Buliztunk ,sétáltunk ,túráztunk ,együtt aludtunk stb.
Nagyon sok mindent meg tudtunk egymásról. De nekem most ki kell költöznöm külföldre munka és családi okok miatt. Szóval csak annyi a lényeg ,hogy mióta ez biztossá vált azóta furcsán viselkedik. Egyáltalán nem beszélünk erről. Illetve én próbálok de ő teljesen elhallgat és elfordul. Ez elér rosszul esik. Miért?
2016. márc. 28. 05:15
1/1 anonim válasza:
Neked esik rosszul,akkor ő mit szóljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!