Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megbolondulok ettől. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbolondulok ettől. Nem birom ki, hogy ne legyen párom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy kapcsolatom volt eddig, már egy éve vége. Viszont még nem tettem magam rajta túl.Utána buliztam, barátnőimmel elmentem ide-oda, de semmi extra. Nagyon szeretnék egy normális, jól működő kapcsolatot, viszont nem jött össze, senkim sem volt azóta. Mit tegyek hogy ne legyek ennyire "pasifüggő"? Megőrjít már az is hogy az ÖSSZES barátnőm kapcsolatban van, eljegyezték vagy terhes. Segítsek légyi! 21/L
2016. aug. 17. 14:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Először is, nyugodj meg. :) Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, de úgy vagyok vele, hogyha nagyon-nagyon akarnék egy pasit, akkor az azért nem jönne össze. :) Ha valaki belépne az életembe, akkor adnék neki egy esélyt. Addig is lefoglalom magam valamivel és nem versenyzek a többi barátnőmmel ilyen téren. :)
2016. aug. 17. 15:03
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
A pasik megérzik rajtad a nagy akarást, nyomulást és hanyatt-homlok menekülnek. Vedd lazán, még nagyon fiatal vagy.
2016. aug. 17. 15:06
 3/18 anonim ***** válasza:
Hidd el sok férfi ugyanígy van ezzel a dologgal, ahogyan te! :) 25/F
2016. aug. 17. 15:15
 4/18 anonim ***** válasza:
Foglald le magad valami kreatív tevékenységgel. Gyűjts össze pl. egy kerékpárra és kezdd el járni a várost-országot. Vagy egy gitárral, festéssel, rajzolással. Ha elvonod a figyelmed arról, hogy valakit találj, sokkal jobb lesz hidd el, még azután is ha a szőke herceg bekopogott az ablakodon, hogy majd nem tőle függ az, hogy ki vagy, hanem önmagad vagy valaki :) Remélem nem írtam le túl zavarosan :)
2016. aug. 17. 15:17
 5/18 Noren1989 ***** válasza:
66%

1: ne bújd a fészbukkot állandóan.

2: ismerkedj pasasokkal.

3: ne vágyj egy kapcsolatra...vágyj inkább egy férfira.

4: ne legyél hülye (ez már most bukta)

Sok sikert!

2016. aug. 17. 15:21
 6/18 anonim ***** válasza:
72%
Dugjál velem Baby. Akkor majd csak farokfüggő leszel. :)
2016. aug. 17. 15:28
 7/18 anonim ***** válasza:
72%
Itteni ismerkedésre gondoltál már? (Az első válaszadóra ugyanúgy vonatkozik a kérdés.) Nem csak selejtek vannak az oldalon, van, aki egyszerűen csak el van keseredve a folyamatos sikertelenség miatt. Példának okáért én is.
2016. aug. 17. 15:28
 8/18 anonim ***** válasza:
7-es, itt is beszélgetek egy-két emberrel. :)
2016. aug. 17. 15:32
 9/18 anonim ***** válasza:
77%
Minél jobban görcsölsz ezen, annál jobban érződik rajtad, hogy férfit akarsz fogni és az riasztó tud lenni. Lazulj el, nem az életed múlik rajta Csajszi!
2016. aug. 17. 15:50
 10/18 A kérdező kommentje:
nem szoktam nagyon neten ismerkedni :) volt 3 negatív tapasztalatom, azóta nem merek már :D
2016. aug. 17. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!