Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki csúnya annak miért is kellene ragyogó önbizalma legyen?
Akivel így elbánt a sors, hogy még a kutyának sem kell, annak miért nem szabad magát csúnyának tartania és kimondania azt? Rögtön megvádolják az embert, hogy sajnáltatja magát? Na és? Mások is kigúnyolnak, kinevetnek, hát én nem tehetem meg ezt saját magammal?
Kongruens lenne macsó önbizalom ilyen rossz külső mellett? Nem sokkal természetesebb, illőbb egy gyenge önbizalom a rossz külső mellé?
Neked talán jól esik magadat szidni?
Legalább te békülj ki saját magaddal, ha már így gondolod. Aztán majd megbékél más is.
Nem elég, hogy a sors elbánt veled, még te is elbánsz magaddal. :DDD
Az ilyenek járnak fizetős lányokhoz...
20L
Annyit érsz, amennyire tartod magad. Gondolkodj el ezen!
Ha mindenki rondának tart, akkor mi van? (Amúgy ez nyilvánvalóan nem igaz, de tegyük fel!) Akkor mi van? Nem lehetsz értékes, tehetséges, sikeres, önbizalommal teli ember, ha a fizimiskád nem a népszerű kategória manapság? Dehogynem! Csak épp olyasmibe fektetsz most energiát, aminek semmi értelme. A kérdés az:
- kihoztad belőle a maximumot? Ha igen a válasz, akkor húzd ki magad, és lépj túl rajta! Ha nem, akkor tegyél érte!
Az önbizalom nem annak a függvénye, hogy mások mit gondolnak rólad. Hanem annak, hogy te mit gondolsz saját magadról. Ha megtettél mindent annak érdekében, hogy kihozd magadból a maximumot, testileg, szellemileg, stb. akkor jogosan van és legyen is önbizalmad!
Szerintem önmagadon nevetni nem érdem, hanem gyengeség. Az önkritika egy dolog, saját magad szidalmazása pedig egy másik. Elálló a fogad? Lehet vele viccelni, persze, de ha minden napod arról szól, hogy juj, eláll a fogam és ezért kinevetnek, és ezért ne is legyen önbizalmam, mert nekik van igazuk, ronda vagyok, blabla, akkor ez nem visz előre.
A személyiség építése nem arról szól, hogy vagy Tom Cruise vagy, vagy ásd el magad!
6
Egyetértek veled. A személyiségedről ráadásul pont olyan mértékben tehetsz mint a külsődről. Nem sokat lehet rajta változtatni. Egyik ok az, hogy nagy részben genetika határozza meg valakinek a természetét, másik pedig a neveltetése és élettapasztalatai. Ha 20 éven át szüleim rosszul neveltek, és környezetem folyamatosan bántott, miért lennék én felelős azért, hogy rossz az önbizalmam. Úgy, hogy még legalább a külsőm sem segít rajta. Remélem értitek. Azt furcsállom, hogy az emberek engem hibáztatnak, hogy ennyire magam alatt vagyok, holott egyáltalán nem tehetek erről. Pont annyira nem mint a guvadt szememről vagy ufó fejemről.
3
Nem járok el. Semmi kedvem nőkhöz. Meg nem is biztos, hogy fogadnának. Azért nekik is megvan a határ.
9
6-an adtak hozzávetőlegesen jó választ. Akkor miről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!