Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valaki csúnya annak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki csúnya annak miért is kellene ragyogó önbizalma legyen?

Figyelt kérdés

Akivel így elbánt a sors, hogy még a kutyának sem kell, annak miért nem szabad magát csúnyának tartania és kimondania azt? Rögtön megvádolják az embert, hogy sajnáltatja magát? Na és? Mások is kigúnyolnak, kinevetnek, hát én nem tehetem meg ezt saját magammal?

Kongruens lenne macsó önbizalom ilyen rossz külső mellett? Nem sokkal természetesebb, illőbb egy gyenge önbizalom a rossz külső mellé?

2016. júl. 30. 20:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
41%
Azért kell önbizalmadnak lennie, hogy ellensúlyozza az ocsmány külsődet 😃
2016. júl. 30. 20:19
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Neked talán jól esik magadat szidni?

Legalább te békülj ki saját magaddal, ha már így gondolod. Aztán majd megbékél más is.

2016. júl. 30. 20:20
 3/21 cukilányka 0.0 ***** válasza:
22%

Nem elég, hogy a sors elbánt veled, még te is elbánsz magaddal. :DDD

Az ilyenek járnak fizetős lányokhoz...

20L

2016. júl. 30. 20:22
 4/21 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy valaki csunya, mert akik csunyábbak azokban is van valami szépség. Muszáj erőt venni magadon és pozitivan gondolkozni és humorosnak lenni, vagy valamiben kitünni, hogy ne a csunyaságod legyen az első ami szembetünik. Nekem volt nagyon csunya munkatársam, alacsony volt, kövér és mégis annyira aranyos volt mindenkivel, hogy azt elérte hogy egy helyes lány beleszeretet és boldogan élnek. Ha azt mondogatja, hogy csunya vagyok, alacsony vagyok mindenki elfordul tőle, mert semmi jókedv semmi kisugárzás nincs benne. Ugyhogy a csunyaságodat kezd el kompenzálni mással és sikeres leszel.
2016. júl. 30. 20:25
 5/21 anonim ***** válasza:

Annyit érsz, amennyire tartod magad. Gondolkodj el ezen!

Ha mindenki rondának tart, akkor mi van? (Amúgy ez nyilvánvalóan nem igaz, de tegyük fel!) Akkor mi van? Nem lehetsz értékes, tehetséges, sikeres, önbizalommal teli ember, ha a fizimiskád nem a népszerű kategória manapság? Dehogynem! Csak épp olyasmibe fektetsz most energiát, aminek semmi értelme. A kérdés az:

- kihoztad belőle a maximumot? Ha igen a válasz, akkor húzd ki magad, és lépj túl rajta! Ha nem, akkor tegyél érte!

Az önbizalom nem annak a függvénye, hogy mások mit gondolnak rólad. Hanem annak, hogy te mit gondolsz saját magadról. Ha megtettél mindent annak érdekében, hogy kihozd magadból a maximumot, testileg, szellemileg, stb. akkor jogosan van és legyen is önbizalmad!

Szerintem önmagadon nevetni nem érdem, hanem gyengeség. Az önkritika egy dolog, saját magad szidalmazása pedig egy másik. Elálló a fogad? Lehet vele viccelni, persze, de ha minden napod arról szól, hogy juj, eláll a fogam és ezért kinevetnek, és ezért ne is legyen önbizalmam, mert nekik van igazuk, ronda vagyok, blabla, akkor ez nem visz előre.

A személyiség építése nem arról szól, hogy vagy Tom Cruise vagy, vagy ásd el magad!

2016. júl. 30. 20:26
 6/21 anonim ***** válasza:
Azért ha az embert folyamatosan érik a negatív visszajelzések a külseje miatt olyan helyzetekben is, amikor esélye sincs megmutatni, hogy vannak jó tulajdonságai is, az eléggé bántó tud lenni. Akivel ilyen nem történik, el sem tudja képzelni, milyen lehet, látatlanban meg olyan könnyű azt mondani, hogy "hát ne törődj vele, meg legyen ennek ellenére is önbizalmad". Hát kösz. Biztos van, akinek sikerül, de ahhoz megfelelő személyiségtípus is kell. A személyiségek meg nem úgy működnek, hogy van a jó meg a rossz, aki túl tud ezen lépni az jó, aki nem, az rossz, és dolgozzon, hogy feljebb jusson az egyenesen a jó tartományba. Többféle személyiségtípus van, amelyek mellérendelési és nem alá-felérendelési viszonyban vannak egymással. Nem kell pusztán azért rossz személyiségűnek bélyegezni valakit, mert zavarja, ha lecsúnyázzák.
2016. júl. 30. 20:36
 7/21 A kérdező kommentje:

6

Egyetértek veled. A személyiségedről ráadásul pont olyan mértékben tehetsz mint a külsődről. Nem sokat lehet rajta változtatni. Egyik ok az, hogy nagy részben genetika határozza meg valakinek a természetét, másik pedig a neveltetése és élettapasztalatai. Ha 20 éven át szüleim rosszul neveltek, és környezetem folyamatosan bántott, miért lennék én felelős azért, hogy rossz az önbizalmam. Úgy, hogy még legalább a külsőm sem segít rajta. Remélem értitek. Azt furcsállom, hogy az emberek engem hibáztatnak, hogy ennyire magam alatt vagyok, holott egyáltalán nem tehetek erről. Pont annyira nem mint a guvadt szememről vagy ufó fejemről.

2016. júl. 30. 20:49
 8/21 A kérdező kommentje:

3

Nem járok el. Semmi kedvem nőkhöz. Meg nem is biztos, hogy fogadnának. Azért nekik is megvan a határ.

2016. júl. 30. 20:51
 9/21 Szergej55 ***** válasza:
Akkor ne legyen, de egy valamit higgy el: még itt sem érdekel ez senkit.
2016. júl. 30. 20:58
 10/21 A kérdező kommentje:

9

6-an adtak hozzávetőlegesen jó választ. Akkor miről beszélsz?

2016. júl. 30. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!