Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most mit csináljak? Úgy érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Úgy érzem megbolondulok, ha nem teszek semmit!

Figyelt kérdés
Szombaton volt egy céges bulink, ahol egy kicsit többet ittam a kelleténél. Van egy nő a férjével együtt ott dolgoznak a cégnél, a nő irodista a pasi fuvarozó, úgy mint én. A nő iszonyat gyönyörű, már első perctől kezdve megbolondít, folyton hülyéskedünk rengeteget dumálunk. A férjével állandóan veszekednek, szombaton is összekaptak, a pasi eltűnt valamerre, a csaj ivott egy kicsit aztán a fejébe is szállt hamar, mert mondta is, hogy nem szokott inni. Beszélgettünk, aztán láttam, hogy a park felé indul, és utána mentem. Mikor utolértem, fogalmam sincs, hogy vagy miért, de letámadtam, megcsókoltam, ő lehet az ital miatt de visszacsókolt. Én belelendültem nagyon többet akartam, erre megijedt kérte, hogy engedjem el, és hagyjam elmenni, mert ennek nem lett volna szabad megtörténnie. Tegnap egész nap csak rá gondoltam, úgy érzem ő kell nekem, akarom! Ma beszélni akartam vele, de nagyon visszafogott volt, és kérte, hogy felejtsük el a szombat estét, túl sokat ivott, és olyat tett amit nem lett volna szabad. De én nem tudom elfelejteni, főleg, hogy hallom ahogy a férjével állandóan veszekszenek, úgy érzem van nála esélyem, különben nem csókolt volna vissza . Mit tegyek?
2016. aug. 8. 10:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kemiai kasztraciot javaslom.
2016. aug. 8. 10:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Újságold el a férjének, micsoda kis vadmacska a neje pár pohár ital után.

Aztán a válás után lesz rá módod, hogy megszerezed.

2016. aug. 8. 10:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Basszus, az elején azt hittem hogy az lesz a sztori vége hogy rendesen megraktad, de azért így sem volt rossz. Szerintem egyébként nem reménytelen, próbáld becserkészni, úgy mindenkinek jobb lesz.
2016. aug. 8. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérte, hogy felejtsd el, akkor minek nyomulsz? Minek mászol bele a házasságukba? Majd ha szakít a párjával és odavan érted, akkor jelezni fogja.
2016. aug. 8. 10:56
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Mit is tehetnél? Nyomuljál úgy lájtosan. Lehet ő is érez valamit, de mint a férjes nők, elsőre tiltakoznak, ő is illendőnek tartotta. Látod majd, hogy tényleg nem érdekled, vagy csak illendőségből mondta. Azt találd meg, ahol nyomulsz, de nem vagy tolakodó.
2016. aug. 8. 11:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Verd ki.

Felejtsd el.

Csak a baj lenne vele.

2016. aug. 8. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!